Филмът за Боб Марли остана на първо място в бокс-офис класацията на Северна Америка втора поредна седмица, с което надхвърля очакванията, съобщи БТА, като се позова на информация от АП.

През втората седмица "Боб Марли: One Love" събра 13,5 милиона долара. Проектът с бюджет около 70 милиона вече надхвърли тази граница, като само приходите в Северна Америка са почти 72 милиона долара.

Това е впечатляващо постижение за музикалната биография на Марли, режисирана от Рейналдо Маркъс Грийн, която се фокусира върху създаването на албума "Exodus" на легендарния певец през 1977 г. и концерта му в Ямайка. Приходите от са почти с 2 милиона повече, отколкото на "Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training", който е на второ място. На трето е "Обикновени ангели" с Хилари Суонк с приходи от 6,5 милиона долара.

Следва "Мадам Уеб" с 6 милиона, който се представя разочароващо въпреки участието на Дакота Джонсън още от излизането си на екран.

На четвърто място е анимацията "Патешки истории" с приходи от 3 милиона долара. Следват "Аргайл: Супершпионин" и "Уонка". Мюзикълът на Пол Кинг с Тимъти Шаламе в ролята на младия Уили Уонка вече е събрал повече от 214 милиона щатски долара след 11 седмици на екран.