Актрисата Дария Симеонова си взе почивка от телевизията, за да се радва на бременността си и прекарва спокойно лято с годеника си. Сега тя сподели в Instagram снимка, на която ясно се вижда наедрялото ѝ коремче. Кадърът е заснет от годеника на Дария - Антон. Актрисата е позирала на плажа, на фона на лятна буря, а към снимката коментира: "Вчерашната буря... Величието на природата...!"

Вижте лятото на Дария >>

Дария и любимият ѝ Антон са сгодени от края на миналата година. Той работи като мениджър партньорства в образователен сайт. Двамата са в очакване на първото си дете, като това бе споделено от самата Дария по време на публична прожекция на последния епизод на "Откраднат живот" в Дома на киното. В интервю за Dir.bg Симеонова разкри, че мечтае за лятна сватба на плажа.

"Вчерашната буря... Величието на природата...!", написа преди два дни Дария

Снимка: Instagram

Тази година Дария бе част от журито на конкурса на Dir.bg "Най-красива абитуриентка". Ето какъв беше нейният съвет към зрелостниците: "Да не се подвеждат по общо нашумели тенденции, моди и всякакви крайности, които биха променили, понякога опропастили, визията и тялото им за цял живот. Да мислят, не толкова да слушат какво се говори около тях. И да не се срамуват от това, което са. Има много неща, които притежаваш, и това са твоите качества. Има и много неща, които не притежаваш, но това не са ти недостатъци..."