За добро или лошо, и по-скоро второто, напоследък голяма част от живота на хората се прехвърли в социалните мрежи, превърнали се в истински "панаир на суетата". В неговите предели всичко е красиво - сякаш друга алтернатива просто няма.

Трупането на колкото се може повече харесвания вече е станало мания за повечето потребители, ето защо снимките, които те качват в своите профили, трябва да бъдат... ами, перфектни. За тази цел е необходимо изображенията задължително да преминат през обработката на няколко приложения, преди да се появят във виртуалното пространство.

Вижте кадъра >>

Наскоро обаче Деси Цонева реши да покаже на своите последователи в Инстаграм, че не се нуждае от помощта на разкрасителните програми, за да привлече всеобщото внимание с добрия си външен вид. Нещо повече, телевизионната водеща реши да се покаже в напълно естествен вид, без какъвто и да било макиаж по лицето си.

"В неделя съм без грим, филтър и изисквания. В неделя не искам да има нищо фалшиво!", гласи посланието към нейното селфи, на което позира в уюта на своя красив дом, а на заден план се вижда първородният ѝ син от първия ѝ брак - Явор, който кара тротинетка.

"Ти си толкова щура и естествена, никога не съм те приемала като фалшива. Всичко е в характера и излъчването", пише една от почитателите ѝ.

"По-често бъди такава, с детско излъчване!", призова друг.

"Много, много си красива!", коментира трети.

"Според мен една жена става още по-красива, когато стане майка. Възрастта тук не е от значение. Трябва да се гордеете, че сте майка на две прекрасни деца... всичко останало е просто една обвивка!", са думите на трети, с които Деси се съгласи.

Дъщерята на Димитър Цонев роди второто си дете Бианка-Димана преди малко повече от месец - на 17 октомври, а не след дълго показа, че си е възвърнала перфектна форма, отпреди бременността. Тя не издава точната формула, с която е постигнала завидните си резултати, но на няколко пъти качва в акаунта си фотографии от фитнес залата.

Бащата на момиченцето на Цонева е половинката ѝ Явор Стефанов, на когото тя официално се врече в любов пред брачния олтар в разгара на тазгодишното лято.