Щастливата майка Деси Цонева направи погача за малката Бианка-Димана и публикува кадри от важното събитие в сторито си в Инстаграм.

Вижте кадрите >>

Партито за бебе Бианка-Димана, която вчера стана на 40 дни, се е състояло в столично заведение и за него е имало всичко необходимо за събитие от такова естество - красива торта и други сладкиши, много балони, огромно плюшено мече, подаръци  и едно прекрасно бебче, разбира се.

На една от снимките Деси Цонева е позирала с малката си дъщеричка, която е облечена изцяло в бяло, без да крие широката си усмивка. Самата Деси носи мини рокля с дантела в черно и бяло и красив венец, вплетен в косите ѝ.

Наскоро репортерката публикува свои снимки в Инстаграм профила си, на които ясно се вижда колко бързо е влязла във форма след раждането и е възвърнала хубавата си фигура.

Бианка-Димана е второто дете на журналистката и дъщеря на Димитър Цонев. Деси има по-голям син - Янчо. Момиченцето ѝ се роди на 17 октомври, а звездната му майка пусна кадри с бебето си от болницата малко след раждането. Бащата на бебето на на Деси е Явор Стефанов, за когото тя се омъжи през лятото на тази година.