Бившият футболист и световна звезда Дейвид Бекъм заведе три от четирите си деца на шоу с фойерверки в Западен Лондон. Той бе в компанията на 20-годишния Бруклин, 14-годишния Круз и 8-годишната Харпър.

Вижте кадрите >>

Компанията наблюдава светлинното шоу, което избухва близо до телевизионния център. Дейвид веднага сподели снимката в Инстаграм. И до нея написа:

"Липсвате ни, Роро (Ромео Бекъм) и Виктория."

Макар че Ромео и Виктория не са успели да отидат на забавното събитие с останалата част от семейството, те никога не излизат от ума на Дейвид. Той е споделил и клипче в сторито си в социалната мрежа, на което се вижда усмихнатата Харпър. Баща ѝ я пита "Какво правим, Харпи", а тя отговаря "Гледаме фойерверките". Братята ѝ Круз и Бруклин също показват усмивки пред камерата.

Напоследък Дейвид прекарва много време с децата си и по всичко личи, че искрено се забавляват заедно. Една от последните им снимки показва как Бруклин, Ромео, Харпър и Дейвид позират преди да тръгнат да събират лакомства за Хелоин. Малката Харпър се е дегизирала като известната певица Били Айлиш, която се оказа много търсен образ за празника тази година, а от снимки в сторито на Дейвид Бекъм стана ясно, че гримът на бившия футболист за Хелоуин е дело именно на малката му дъщеря.