Drake заяви, че се оттегля от музикалната сцена, поне засега.

Изпълнителят обясни, че причината за това е, за да се съсредоточи върху здравето си. "Вероятно няма да правя музика за известно време", обясни той в предаването "Table for One" в края на миналата седмица. "Ще бъда честен с вас. Трябва да се съсредоточа върху здравето си на първо място. Не е нещо много сериозно, но е хубаво човек да си обръща повече внимание."

Рапърът разкри, че има проблеми със стомаха си от години. "Трябва да се оправя", сподели той. Не ясно колко време ще отсъства. По негови думи е "за малко". 

Впрочем изявлението му дойде в същия ден, в който издаде новия си албум "For All the Dogs", в който участват SZA, Bad Bunny, 21 Savage, Sexyy Red, Chief Keef и други.

Drizzy, както го наричат още някои поясни още, че "има и други неща, върху които би искал да се съсредоточи, така че ще заключи вратата на студиото за известно време". Той добави, че ще продължи да се появява тук и там, но няма да се насилва да се състезава. Изглежда, че от известно време мисли да си вземе почивка от музиката. По-рано тази година обясни, че е обмислял идеята за "напускане".