Отношенията между Дженифър Лопес и Бен Афлек постепенно се разгорещяват, макар и почти 20 години след началото на първата им връзка, довела до годеж, който в крайна сметка бе разтрогнат малко преди датата на тяхната сватба. Сега обаче те преоткриват дълбоко заровените си чувствата си един към друг, които очевидно са пазили в себе си през цялото време, при това без да се притесняват от засвидетелстването им на публични места.

Преди ден американската преса писа, че звездата от "Батман срещу Супермен" е бил засечен да напуска къщата на изпълнителката с широка усмивка на лице. Според нея 48-годишният актьор е изглеждал по-щастлив от всякога, излизайки от очертанията на имота, седнал зад волана на личния си автомобил, а като доказателство за твърдението "Page Six" публикува негова снимка, заснета във въпросния момент от папарак, застанал на позиция до дома на Лопес.

Вижте снимки на Бен и Джен >>

Но той далеч не е единственият, сдобил се с безценен кадър, който да продаде на задокеанската медия, тъй като наскоро се появиха редица изображения, доказващи, че Бенифър се завръща с пълна сила.

Те показват как двамата влюбени вървят прегърнати към холивудски ресторант, където се отдадоха на романтична среща. На фотографиите поп иконата е положила глава на рамото на любимия си, докато върви с него към заведението. За специалната вечер тя е заложила на бежов тренчкот, съчетан с дънки и обувки на висок ток.

"Те са силно привързани един към друг, като не се притесняват да засвидетелстват този факт", каза източник на "Page Six".

През последните седмици знаменитостите пътуваха между Маями и Лос Анджелис, стараейки се да прекарат колкото се може време заедно. Близък на Джей Ло разкри, че през изминалия уикенд тя е била в Града на ангелите по работа, но се е зарадвала на възможността да се види с Афлек.

"Те са толкова щастливи, че постоянните пътувания не са никакъв проблем за тях", допълва източникът, който също така уточнява, че и двамата приемат повторния си романс съвсем сериозно и вече правят планове за бъдещето, без обаче да споменават брачния олтар... или поне все още не.

Афлек и Лопес започнаха да се срещат през 2002 г., след като се запознаха на снимачната площадка на продукцията "Трудна свалка". Едва няколко месеца по-късно - през ноември, той ѝ предложи брак с пръстен "Harry Winston", украсен с рядък розов диамант, чиято стойност бе 1,2 милиона щатски долара. На следващата година обаче, дни преди церемонията, насрочена за септември, двамата отмениха венчавката си, а в първите дни на януари 2004 г. официално потвърдиха, че са се разделили.