Джо Манганиело издигна връзката си с новата си приятелка Кейтлин О'Конър на следващото ниво.

47-годишният актьор, който наскоро финализира развода си след седем години брак с 51-годишната София Вергара, се е преместил да живее с актрисата, след близо 3-месечна връзка. Според таблоидът TMZ двамата са много влюбени и се наслаждават на живота под един покрив.

Припомняме, че Джо Манганиело подаде молба за развод през септември миналата година, позовавайки се на обичайните "непреодолими различия". Джо получи попечителството над кучето на двойката Бъбълс при развода. Според запознати то е одобрило и новата си "съквартирантка".

В откровено интервю за испанското издание El País пък София Вергара разкри истинската причина за раздялата.

"Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми е по-млад; той искаше да има деца, а аз не исках да бъда стара майка. Чувствам, че не е честно към бебето. Уважавам всеки, който го прави, но това вече не е за мен", заяви колумбийката.

Тя каза още, че с наближаването на менопаузата вече е готова да стане баба, ако и когато 32-годишният й син Маноло реши да има деца. "Когато синът ми стане баща, нека ми донесе бебето за известно време и след това ще му го върна и ще продължа живота си; това е, което трябва да направя", каза тя.