Джулиана Гани е наела трима адвокати, които ще защитават интересите й по време на развода с бившия й партньор Илиян Найденов, съобщи самата тя пред "Телеграф".

Основното искане на една от най-известните "Мис Силикон" е да спечели попечителството над детето им. "Към момента аз съм в Пловдив, Давид - в Монтана", сподели Гани, която не е виждала сина си след разразилия се вече и публичноскандал. В момента малкият е при баща си и баба си в Монтана, където Джулиана категорично отказва да отиде.

До сблъсъка пред Темида се стигна след разразилия се скандал и обвиненията в изневяра, насочени към Найденов. В социалните мрежи Гани сподели шокиращи чатове, от които става ясно, че Найденов кани други жени в семейното им гнездо, докато тя работи зад граница.

На свой ред, той също я обвини в куп грехове и пусна скандални аудиозаписи.

Основната борба ще е за детето, стана ясно от изявленията и на двамата участници в "семейните войни". Силоконовата инфлуенсърка неколкократно заяви, че ще направи каквото е необходимо, за да отгледа и възпита сина си. Заради внесените документи за развод и предстоящите дебати тя ще преустанови интервютата за определен период от време, за да не пречи на съдебния процес.

Освен за детето, бившата звездна двойка ще воюва и за жилището, в което живееха. По-рано Джулиана сподели, че ще настоява Илиян да се изнесе, за да има къде да живеят тя и Давид. Двамата имат и закупен апартамент на зелено, който все още не е готов. Съдбата му обаче остава неясна.