Пунта Кана не е просто град, това е истинско късче от рая, разположено в най-източната провинция на Доминиканската република - Ла Алтаграсия, привлича туристи от близо и далеч със своята неземна красота, част от която са 70 километровата лазурна плажна ивица от фин бял пясък, тюркоазено сините и кристални води на Карибско море, минералните извори и екзотичната природа, защитена от закона, който не позволява издигането на сгради, които биха ѝ навредили.

Поради тези причини той напразно е известен като "Диамантът на Доминикана". Интересен факт е, че самото име на курорта, намиращ се в страната, заемаща повече от половината територия на остров Испаньола, който си поделя с Хаити, подсказва за красотата, очакваща всеки, отправил се към него, тъй като в буквален превод то означава "мястото, където се срещат всички палми".

Вижте снимки >>

Ето защо не е никак чудно, че от всички възможни дестинации по света, Джулиана Гани се спря именно на тази, за да отбележи своя 30-и рожден ден, който отпразнува вчера. Всъщност, ако трябва да бъдем честни, носителката на титлата "Мис Силикон" за 2013 г. отбеляза личния си празник на две различни места. Двамата с половинката ѝ Илиян Найденов първоначално прекараха известно време в Мадрид, където се насладиха на истинска романтична приказка, както сама написа в своя Инстаграм, обядвайки в едно от множеството заведения из улиците на испанското селище, при това под звуците на песента "My heart will go on" на Селин Дион, изсвирена от румънски акордеонист.

По-късно еротичният модел и фитнес инструкторът отлетяха за Пунта Кана, където максималните температури достигат почти 30 градуса, позволявайки на посетителите да захвърлят дрехите си, оставайки по бански костюм, и да се разходят по крайбрежието, наслаждавайки се на горещите слънчеви лъчи. Точно както стори Гани, която преди броени часове тя публикува в мрежата кадър от плажа, на който позира в компанията на две тъмнокожи жени. Трите стоят между редици от шезлонги, а зад тях се издигат множество палмови дръвчета.

"Ето така мечтаех да посрещна своя юбилей. Обичам да се забавлявам, танцувам,да се смея и да пътувам... Не мисля, че това въобще би се променило.
Нямам търпение да порасне и моето малко Давидче, за да пътуваме вече тримата. Благодаря на всички вас, че сте до мен и ме подкрепяте в добро и зло! Благодаря, че ме приемате такава -емоционална, импулсивна, но истинска", пише тя към публикацията си.

Естествено, от всички пожелания, които получи за специалния си ден, това, което се открои най-много, бе на любимия ѝ. Той качи в своя профил изображение, разкриващо на последователите му как с Джулиана са впили устни един в друг, придружено от дълъг текст.

"Честит Рожден Ден, моя любима! Знаеш, че не вярвам особено много в пожелания и мечти, а по-скоро в упоритостта и волята. Затова няма да отправям клиширани слова, а ще ти кажа две много важни неща, които НИКОГА да не забравяш!
Винаги ще се боря, трудя и раздавам за теб и твоето щастие! Ще се грижа за семейството ни и ще ви обичам безрезервно!
Ще се съобразявам и ще бъда до теб и Давид независимо от всичко! Всъщност вие сте моето ВСИЧКО! Аз не мога да живея без вас, защото вие сте приоритет номер 1 в живота ми! Обичам те и ти благодаря, че от 7 милиарда души ти избра мен, за да създадем семейство!", гласи трогателното му послание.