Когато Илиян Найденов сподели във виртуалното пространство притеснителните записи, на които се чува как доскорошната му половинка се заканва да даде сина им в интернат, за да не може фитнес инструкторът да го вижда, мнозина бяха шокирани от думите ѝ. Много хора се запитаха как е възможно една майка да говори по този начин, изразявайки готовността да се раздели със собственото си дете, сякаш то няма никакво значение, защото, както самата тя казва в аудио файловете, може да си роди друго.

След като цяла България чу шокиращите ѝ откровения, към днешна дата носителката на титлата "Мис Силикон 2013" все по-отчаяно се опитва да ги смекчи, изтъквайки, че ги е изрекла в момент на силна емоционалност.

Вижте Джулиана и семейството ѝ >>

Надали блондинката е очаквала, че сагата, в която се озоваха заради чатовете на съпруга ѝ с други жени, ще претърпи такъв сериозен обрат, който ще заличи голяма част от постъпката на някогашния шампион по класически културизъм, настройвайки хората не срещу него, а срещу нея. Но както се казва, когато човек тръгва на война, трябва да бъде подготвен за всичко - правило, което тя по една или друга причина пренебрегна в началото на медийния скандал, започнал с телевизионното ѝ интервю, което даде още преди да се върне в България от Франция.

По голяма вероятност бившата участничка в предаването "VIP Brother" всъщност изобщо не е предполагала, че мъжът ѝ разполага с нейни "кирливи ризи", които да изложи на показ, затова така смело хвърли вината за края на отношенията им върху него, а сега, след като той направи своята страна на историята публично достояние, тя се опитва да смекчи обстоятелствата.

Наскоро Джулиана направи обръщение към своите почитатели в социалните мрежи, уверявайки ги, че никога не се е отказвала от малкия Давид, когото обича страшно много. Тя изтъкна, че когато човек е ядосан, може да изрече всичко, но в същото време подчерта, сърцето на една майка винаги е свързано с това на нейната рожба. Гани каза още, че на два пъти е ходила до Монтана, за да се види със сина си, но това не се е случило. Отново обвинявайки партньора си, с когото са в процес на развод, тя изтъкна, че той едва ли не е отказал да изпълни молбата ѝ. Освен това знойната пловдивчанка подчерта, че вече е била в прокуратурата, където е пуснала сигнал, че от 18 дни насам не ѝ дават момчето, но и там не е срещнала съдействие по случая.

Поради тази причина тя потърси помощ от потребителите на виртуалното пространство, допитвайки се до тях как да постъпи. Ако не друго, повечето хора вече са спокойни, че тя няма да прати Давид в институция, далеч от онези, които го обичат. Колкото до това дали вярват на всичко останало... Е, това ще проличи, наред с нейните истински намерения, защото както се знае, не думите са важни, а действията.

Междувременно стана ясно, че бракоразводното дело на Гани и Найденов е насрочено за февруари догодина, а дотогава тя остава негова законна съпруга. Относно връзката със Станислав Яневски, познат с ролята си на Виктор Крум във филма "Хари Потър и огненият бокал", в която Илиян обвини еротичният модел, актьорът неотдавна отрече пред българската преса да е имал повече от чисто приятелски отношения с нея.