Какво ли би казал онзи, който за първи път е стигнал до заключението, че истинската любов не се нуждае от показност, ако можеше да види как днес потребителите на социалните мрежи постоянно натрапват в тях чувствата си, търсейки внимание. По всяка вероятност не би намерил думи, с които да опише ужаса, провокиран от тези непрекъснати прояви на интимност, питайки се защо хората, служещи си с интернет, са решили да я пренесат извън пределите на личното пространство, поставяйки я на видно място в тези на публичното.

Точно както всъщност напоследък прави и Григор Димитров, който обичайно избягва да залива виртуалните платформи с публикации, засвидетелстващи привързаността му към жените, намерили място в неговото сърце. Откакто обаче преди месец в живота му се появи Маделина Геня, нещата сякаш се промениха, като той все по-често започна да изтъква романтичните отношения помежду им, насочвайки светлините на прожекторите към всичко онова, което доскоро се опитваше да скрие от тях.

Вижте снимки >>

Така например преди часове първата ни ракета публикува като 24-часова история в Instagram снимка, на която се вижда как красивата румънка са се отдали на нежни ласки. На нея двамата се намират в лондонския комплекс "Wimbledon", известен още като Меката на тениса, който брюнетката посещава за първи път, както партньорът ѝ изрично подчертава в посланието, придружаващо изображението. Седнала върху горната част на метален парапет, разположен в средата на външните стъпала пред една от сградите там, тя е притеглила стоящия с гръб към нея спортист в своите обятия, опирайки го в себе си с обвити около врата му ръце, като в същото време е долепила устни до бузата на лицето му, давайки израз на обичта си към него. От своя страна той стои пред нея прав, застанал между краката ѝ, които леко придържа, хванал я за коленете, като гледа директно в запечатващия мига обектив, а в изражението му ясно се чете неподправена наслада.

Скоро след това манекенката, изявяваща се и като актриса, качи в профила си кратко видео, на което с българина стоят на спирка, чакайки пристигането на автобус. В кадрите звездата от филма "Домът на Гучи", обяснява на своите над един милион последователи какво правят, докато носителят на шампионската титла на Откритото първенство на САЩ през 2008 година я обсипва с целувки, придърпал я плътно към тялото си, хванал я през кръста.

Мълвата, че с красавицата са двойка тръгна, след като в началото на месец май тя бе забелязана в неговата ложата, откъдето го подкрепяше по време на двубоите от турнира в Мадрид. Съмненията, че именно Маделина е актуалната му половинка, се засилиха още повече, след като по-късно го окуражаваше и на състезанията в Рим.

Геня е родена на 8 август 1988 г. в Слатина. Като дете учи пиано и балет, но в тийнейджърска възраст решава да преследва кариера в модата. Малко след това се мести в Милано, където всъщност живее и до днес. Освен като модел, тя все по-често се изявява и като актриса. Така например миналата година застана пред камера за филма "Deep Fear", в който си партнира с Ед Уестуик, а преди това влезе в образа на София Лорен за лентата "Домът на Гучи", в която участие имат още Лейди Гага, Адам Драйвър и Салма Хайек. Хубавицата е добре познато лице и в спорния свят, тъй като зад гърба си има връзки с няколко футболиста, сред които попадат и имената на италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Според някои медии се е срещала дори с Леонардо ди Каприо, но никой от тях не е потвърдил официално информацията. Знае се обаче, че има дъщеря, която е от композитора Матей Стратан.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)