Когато някое дете има визуални сходства със своя родител, хората казват, че то му е "одрало кожата", но когато става въпрос за Мила Йовович и дъщеря ѝ Евър Габо Андерсън, то тези думи наистина придобиват смисъл, тъй като приликата е просто поразяваща - наследницата на актрисата е нейно почти идентично копие. Дори човек да не знае коя е майката на момичето, един поглед ще му бъде напълно достатъчен, за да разбере.

Вижте снимки >>

12-годишната Евър сякаш е малката Мила, пристигнала в наши дни директно от миналото с помощта на машина на времето, именно на това мнение са почитателите на звездата от "Петият елемент". Но освен че визията ѝ е страшно близка до тази на Йовович, Евър вече смело върви по нейните стъпки.

Тя вече се изявява професионално пред фотографските обективи, като последно украси корицата на списание "Flaunt". Сега обаче ѝ предстои да изиграе първата си главна роля във филм, след като се появи за кратко в "Черната вдовица", влизайки в младият образ на главната героиня, изпълнена от Скарлет Йохансън.

Преди това тя участва в последната част на "Заразно зло", където зрителите я видяха, разбира се, като малката Алис - персонажът, на който майка ѝ вдъхна живот на голям екран.

Любопитен факт е, че актьорският дебют на Мила е през 1988 г. в продукция на "Disney", носеща заглавието "The Night Train to Kathmandu", тогава тя е на 13 г., а филмът, в който ще участва Евър, е на същото студио и е игрална версия на анимационната класика от 1953 г. "Питър Пан". В нея тя ще се превъплъти в Уенди, а капитан Хук ще бъде Джъд Лоу. Говори се, че Марго Роби също може да се присъедини към екипа, но това все още не е официално потвърдено.

Всичко това свидетелства за това, че Евър е изключително амбициозна, а към списъкът с доказателства може да се включи и това, че владее без проблем три езика (английски, френски и руски), както и уменията ѝ в таекуондото, което тренира от години.