Факт е, че работата на Филип Плейн изисква чести пътувания и безброй срещи, провеждащи се на различни места. Затова той прекарва една голяма част от времето си във въздуха и по-точно - на борда на частния си самолет. Марката му определено жъне успех, ето защо през годините веригата от магазини, предлагащи дрехите му, постепенно се разраства.

В края на 2019 г. той дори представи на пазара първия си парфюм, а преди часове Плейн пусна и втория си аромат "No Limit$", чиято бутилка има интересната форма на кредитна карта.

Вижте снимки >>

Сега, когато светът започна малко по малко отново да се връща към нормалния ритъм на живот, ангажиментите на дизайнера се също се подновиха, макар не с интензитета отпреди 2-3 месеца, но със сигурност и това ще стане.

Преди няколко дни основателят на бранда "Plein" напусна родна Германия, а работата му го отведе в прекрасната Швейцария. Разбира се, негов неотлъчен спътник е приятелката му Лучия Бартоли, която го придружава навсякъде от месеци насам - дълго преди той да я представи официално пред медията, разкривайки силните си чувства към знойната брюнетка.

Естествено, като половинка на моден дизайнер, от Бартоли се очаква да отговаря на определени критерии, а един от тях е винаги да изглежда ефектно, особено за бизнес вечерите, на които присъства. А тя определено знае как да направи впечатление...

За първия им ангажимент в курорта Андермат, намиращ се сред величествения пейзаж на Алпите, Лучия заложи на тоалет, привличащ погледите на околните с дълбокото си деколте. Тя бе облечена с блестящо сако, обсипано със златисти пайети, чиято дължина бе до средата на бедрата, а под него не носеше нищо. Дрехата изглеждаше така, сякаш течно злато се спуска по нейното тяло. Надолу Бартоли се бе спряла на черен панталон, вървящ по краката ѝ, както и лачени обувки на висок ток в същия цвят.

След ден Филип сподели в своя личен Инстаграм акаунт още една снимка, на която любимата му носи късо бюстие на флорални мотиви с тънки презрамки, съчетано с втален черен латексов панталон и сандали на висок ток, по чиито каишки има множество камъни и висулки във формата на кръст. Тя е завършила визията си с чанта-клъч, закопчалката на която изписва бранда "Phillip Plein".

В момента двамата се намират в най-южния град на страната, един от трите важни финансови центрове на държавата - Лугано, който е спечелил си прозвището "Монте Карло на Швейцария". Красивото населено място е разположено на брега на прочутото езеро, сгушено в подножието на спиращи дъха планини, в непосредствена близост до границата с Италия.

Там двойката се е отдала на отдих и често обича да кара велосипеди сред живописната природа на местността.