Вече почти е краят на юни и всеки нов ден идва с все по-високи температури, предвещавайки един наистина жарък юли. И макар от време на време хоризонтът да потъмнява от тежките буреносни облаци, от които дъждът се лее из ведро, лятното настроение е обхванало почти всички жители на света.

За това свидетелстват и множеството горещи снимки на потребителите в социалната мрежа, заснети по различни плажни ивици.

За разлика от повечето хора обаче, вместо да поиска ваканция на някоя екзотична дестинация, половинката на Филип Плейн предпочете да прекара последните слънчеви дни вкъщи...

Но това съвсем не означава, че не успя да се наслади на благоприятните климатични условия.

Вижте снимки >>

"Тя каза: Нека починем у дома", пише дизайнерът към серия от изображения, които наскоро качи в личната си Инстаграм страница, показващи как Лучия Бартоли събира тен край басейн.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein) на

На кадрите знойната брюнетка носи асиметричен предизвикателен бански в черен цвят, който определено не оставя много на въображението на зрителя и разкрива на потребителите на социалната мрежа голяма част от нейното тяло. Горната му част, едва побираща гърдите ѝ, е с една презрамка, а в средата има метална халка, която е акцент и на долнището - тип бразилиана. Завършвайки визията си, тя е прибрала косата си на висока опашка и е добавила чифт слънчеви очила.

На повечето снимки Бартоли позира пред обектива върху надуваемо розово фламинго, носещо се по повърхността на водата, но също така може да се види как е застанала пред внушителна бяла сграда на два етажа, която разполага с огромни прозорци и множество колони.

Предвид думите на собственикът на марка "Plein" , очевидно къщата е неговият дом, тъй като не за първи път се появява в акаунта му. След като двамата отскочиха до Швейцария, където собственикът на бранда проведе няколко бизнес срещи в началото на този месец, той сподели кратки видеа именно от този имот. Същото стори и след като се завърнаха от Париж, откъдето публикува романтични фотографии, запечатали нежните ласки до река Сена, над която в далечината се издига Айфеловата кула.

В момента влюбената двойка е в Монте Карло, Монако, където преди няколко седмици отпразнуваха рождения ден на Бартоли. Тогава Плейн я изненада с голям букет цветя и златен часовник "Rolex", който бе гравиран в задната си част с датата, на която са започнали връзката си, както и надпис "Приказка завинаги".