Преди 2 седмици бе премиерата на автобиографичната книга на Глория - "До последната усмивка", състояла се в столичен мол. Събитието събра множество почитатели на певицата, които нямаха търпение да вземат екземпляр от изданието, лично подписан от нея. За официалния дебют на мемоарите си, звездата на "Пайнер" бе избрала елегантна бяла рокля с гол гръб и дискретен капковиден отвор в предната част, чиято кройка вървеше по тялото ѝ. Тоалетът ѝ се отличаваше с "пагони" на раменете, от които се спускаха дълги ресни, обсипани с камъни, стигащи почти до лактите ѝ.

Вижте снимки >>

Само седмица по-късно изпълнителката отлетя за Дюселдорф, но това съвсем не бе крайната ѝ спирка, защото преди ден тя захвърли дебелото шушляково яке, с което се предпазваше от ниските германски градуси, и се отправи към слънчевите плажове на истински тропически рай под небето.

Под формата на история в Инстаграм, брюнетката първо сподели кратко видео, заснето през илюминатора на самолет, показващо на нейните последователи в социалната мрежа екзотичната дестинация, на която ще прекара следващите дни. По-късно последваха още няколко снимки от мястото, но тя така и не разкри къде точно се намира и не потвърди нито едно от предположенията на своите фенове.

Вместо това Глория сподели още кадри, но този път използва живописните пейзажи за фон, понеже в центъра на изображенията стои самата тя - облечена в тюркоазено син бански костюм от две части и навлязла в кристалните води на океана. Фотографиите провокираха възторг у почитателите ѝ, които отправиха към нея множество комплименти под формата на коментари.

"Там, където океанът и небето се сливат", гласи посланието на нейната публикация и действително - ако по-тъмната ивица на хоризонта не разделя небосвода от естествения басейн, цветовете биха се прелели един в друг.

Певицата несъмнено е в компанията на своята половинка - пловдивския бизнесмен Йордан Джермански, с когото се отдават на времето заедно с чаша охладено бяло вино в ръка.

"Наздраве за живота!", е написала към снимка, на която се виждат само ръцете им, вдигащи тост.

Друго любимо занимание на Глория в приказното безвремие е четенето, а за случая, легнала под слънчевите лъчи на плажа, заглавието, което е избрала да разлиства, е "Яж, моли се и обичай".