Странно нещо е животът... Човек става сутрин от леглото, в повечето случаи изпълнен с нежелание, особено ако е делничен ден, след което започва да си прави кафе, с чиято помощ се надява да успее най-после да се разсъни. Чакайки напитката си да стане, поглежда през прозореца, зад който се шири сив и мрачен пейзаж. В този миг с неохота установява, че навън отново се стели сняг. Няколко минути по-късно обаче, вече отпивайки от чашата, отваря Инстаграм и забелязва, че зима няма... Да, сякаш нарочно - с цел да го подразнят, повечето от кадрите там показват хора, наслаждаващи се на различни тропически дестинации и високи градуси.

Точно като последното изображение, което половинката на бизнесмена Петко Димитров е качила преди броени часове в личния си профил. На него Яна се припича под слънчевите лъчи на лазурен бряг, облечена в изрязан цял баски костюм в черен цвят, показващ на последователите ѝ в социалната мрежа както стегнатата ѝ фигура, така и завидния тен на кожата ѝ. Тя е легнала по корем на горещия пясък с опънати напред ръце и свити в коленете крака, а визията ѝ се допълва от чифт тъмни очила.

Вижте снимки >>

По традиция фотографиите, които блондинката публикува във виртуалното пространство, стоят без послания, като това не прави изключение. Навярно тя не слага послания, защото снимките сами по себе си са достатъчно красноречиви и нямат нужда да бъдат украсявани с думи. Освен това танцьорката е изключила опцията за локализиране на приложението, предпочитайки да остави в тайна своето местоположение.

Разбира се, не е изключено бившата участничка в предаването "VIP Brother" да е решила да сподели свое архивно изображение, провокирана от носталгията по времето, когато хората можеха спокойно да обикалят света, без да се притесняват от вируси, ограничителни мерки и принудителни карантини. Да, не е изключено в този момент тя самата да се намира в пределите на своя дом в София, наблюдавайки с тъга скованата от студ земя навън. Но все пак постът ѝ не само успя да зарадва нейните почитатели, но и да ги накара да помечтаят за някое топло и далечно място, на което да се спасят от ниските температури у нас.

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

Преди седмица обаче, навръх рождения си ден, шампионката по латино танци качи в платформата други кадри, от които стана ясно, че нейният любим действително е решил да ѝ подари престой в екзотичен рай, тъй като на една част от тях Яна позира отново в бански, четейки книга на фона на естествен басейн, а на друга - в дантелена бяла рокля. По голяма вероятност двойката е отскочила до Малдивите, заедно със своите наследници, понеже по-рано Димитрова е споделила в акаунта си туристическа оферта за островната държава в Индийския океан, оказала най-популярната дестинация сред родните представители на шоубизнеса.