Най-пресният ерген на Холивуд - Хю Джакман, явно е решил да не си губи времето след развода с дългогодишната си съпруга Дебора-Лий и вече е в търсене на нова дама, която да завладее сърцето му.

Въпреки че мнозина биха предположили, че поне засега австралиецът ще предпочете живот на свободен мъж, след 27 години брак, изглежда той се чувства добре като е обвързан. Негови приятели дори споделят, че Хю се надявал това да му се случи по-скоро.

"Да намери отново любовта е един от основните му приоритети. Дори очакваме скоро след като се обвърже, бързо и да се ожени. Той е толкова мил и сърцат човек, че най-вероятно първата дама, която се изпречи пред погледа му, ще му стане и жена. Освен това едва ли ще търси дълго време, тъй като вече буквално има магистрала от желаещи красавици, които са готови на всичко, за да го впечатлят", споделя приятел на австралиеца.

Мнозина вече дори спекулират с имената на няколко известни дами, които биха били щастливи да се обвържат с Хю. Сред тях са Кайли Миноуг, Дженифър Анистън, София Вергара и др.

Припомняме, че след 27-годишен брак, Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий изненадващо обявиха, че се разделят. Направиха го с общо изявление в социалните мрежи, като дадоха да се разбере, че ще продължат да се обичат и уважават заради доброто на двете им деца - Оскар и Ава.