След като прекара цяло лято в компанията на различни дългокраки мадами, още една известна красавица намери своето място в живота на Леонардо ди Каприо. Моделът Витория Черети беше забелязана на разходка в Санта Барбара с носителя на Оскар, като двамата използваха времето, за да се насладят на компанията си, похапвайки сладолед.

Леонардо, разбира се, беше направил опит да се прикрие, носейки маска на лицето, но тъй като през повечето време тя стои повече около брадичката му, разпознаването му от минувачи и папараци не се оказа особено трудна задача.

Появата на манекенката и актьора заедно моментално провокира спекулациите откъде двамата се познават. Запознати припомнят, че тази година те бяха забелязани в обща компания по време на фестивала в Кан.

Интересното е, че Витория е приятелка с някои от моделите, които се насладиха на вниманието на актьора това лято, включително Джиджи Хадид, за която продължава да се твърди, че е в по-сериозни отношения с него.

View this post on Instagram

A post shared by

Припомняме, че само преди няколко месеца Витория Черети потвърди слуховете, че се е разделила със съпруга си - Матео Милери. Въпреки че го определяше като любовта на живота й, изглежда отношенията им са стигнали своя предел и те са решили, че е по-добре да не бъдат занапред заедно.