Въпреки че вече се намираме в началото на август, все още има хора, които не са успели да се насладят подобаващо на лятото и тепърва планират своята почивка... като междувременно отправят молитвите си към всички познати им божества, умолявайки ги дните до нея да се изнижат по-бързо. За други обаче жаркият сезон бе повече от щедър, предоставяйки им редица възможности да се откъснат от обичайната рутина на до болка познатото им ежедневие и да се отправят към различни приказни дестинации, където да разнообразят топлите месеци с вълнуващи преживявания, докато отпиват от някой екзотичен коктейл с много лед - просто ей така, за прохлада и разкош.

В списъка с тези късметлии попада и името на Ирен Онтева, която през топлите месеци се отдаде на общо три ваканции, завели я на едни от най-желаните за отдих точки в Европа. Първото ѝ пътуване бе преди около четири седмици до прекрасната и пропита с история гръцка столица, където тя отседна във великолепния 5-звезден комплекс "Four Seasons", разположен на Сароническия залив. Хотелът безспорно е едно от бижутата на населеното място, разполагащо с безброй удобства, гарантиращи един наистина незабравим престой на гостите му. Онова нещо обаче, което ги пленява от пръв поглед, без съмнение е удивителната гледка към Егейско море и недалечния остров Флевес, ширнала се пред очите им.

Вижте снимки >>

След като прекара известно време сред красотата на Атинската Ривиера, както я наричат, блондинката реши да я замени с тази на Френската, насочвайки се към очарователния Сен Тропе, откъдето за кратко дори успя да отскочи и до Монте Карло. Всички изображения, които публикува в своята лична Инстаграм страница, съвсем спокойно могат да конкурират тези в каталозите на травел агенциите, целящи да примамят колкото се може повече кандидат-туристи. Още повече, че на повечето от тях тя позира пред фотографския обектив по плажно облекло, разкриващо тялото ѝ, което само по себе си представлява достатъчно изкушение за представителите на силния пол.

Снимка: Официален профил в Instagram

В тази връзка няма никакъв спор, че 46-годишния топ модел от близкото минало все още притежава завидна фигура, с която би засенчила дори и по-младите от нея дами, въпреки видната корекция на бюста ѝ. Гледайки последните кадри на Ирен от остров Миконос, където в момента се намира, човек трудно би повярвал, че е раждала. Това обаче е факт, а в началото на юни т.г. синът ѝ Кристиан, чиито баща е покойният Христо Сираков, посрещна своя 16-и рожден ден.

Според някои от потребителите на социалната мрежа, последвали профила на Онтева, стройният ѝ силует, поддържан с много тренировки, по нищо не издава, че тя е майка. А някогашното лице от малкия екран, изявявало се в предаването "На кафе", определено обича да демонстрира своите пропорции и извивки.

Снимка: Официален профил в Instagram

Както стори на снимките от настоящата си ваканция, на които носи нежен бански костюм от две части в бял цвят. Визията ѝ се допълва от плетена шапка с широка периферия и чифт слънчеви очила, а дългата ѝ коса е сплетена на плитка, падаща през едното ѝ рамо.

"Уникална", "Красавица" и "Страхотна" са само една малка част от коментарите, редящи се под нейния пост, възхваляващи външния ѝ вид.