Рапърът и продуцент Кание Уест живее в сградата на стадион в Атланта, докато довършва работата по новата си тава. Представител на звездата каза, че той смята да остане на стадион "Mercedes-Benz" в Атланта, щата Джорджия, докато завърши десетия си студиен албум "Донда". Източникът пожела анонимност, защото няма разрешение да коментира публично темата.

Музикантът организира представяне на албума на стадиона миналата седмица, което се излъчваше на живо от "Apple Music". На събитието бяха Рик Рос, Клои Кардашиян, съпругата му Ким Кардашиян, с която са в развод, както и децата на двойката.

За разлика от типичните, заредени с много енергия, концерти на рапъра, на шоуто в Атланта той беше много по-улегнал от обичайното. Уест остави музиката да говори вместо него, а повечето от зрителите изслушваха всяка от песните в тишина и аплодираха едва в края ѝ. По-късно той бе забелязан сред публиката на на стадиона, наблюдавайки футболна среща, състояла се през изминалия уикенд.

Снимка: Getty Images

"Донда", който трябваше да бъде на пазара миналия петък, се очаква да бъде пуснат след малко повече от седмица, и по-точно на 6 август тази година.

Студийният албум на носителя на награди "Грами" носи името на майката на рапъра Донда Уест, която почина през 2007 г. на 58 години от усложнения след пластична операция, припомня БТА.

Снимка: АР/БТА