Кайли Дженър е наела яхта на стойност 250 милиона долара за 22-рия си рожден ден.

Риалити звездата е платила солидна сума, за да ползва под наем луксозна яхта, с която семейството и приятели ѝ ще плават в Средиземно море на рождения ѝ ден - 10 август, съобщава БТА, цитирайки Контактмюзик.

Вижте снимки на Кайли >>

Сайтът за знаменитости TMZ.com отбелязва, че наемът на яхтата струва 1 милион долара седмично. На борда ѝ вероятно ще бъде приятелката на Кайли - София Ричи. Източник от обкръжението на Кайли увери, че тя цени високо приятелството си със София.

"София е вярна приятелка на Кайли и я подкрепя - заяви източникът. - На Кайли ѝ допада София да е край нея. София е внимателна, забавна и не е използвачка. Тя не иска нищо от приятелите си. Кайли освен това има доверие в нея. София често е в обкръжението ѝ, откакто детето ѝ Сторми се появи на бял свят. Кайли се чувства удобно, когато приятелката ѝ е край детето. Двете вече сякаш са неразделни. Кортни смята, че за Кайли това е страхотно, тъй като София винаги я подкрепя. Освен това отношението на Кортни към София се подобри и между двете вече няма напрежение, както бе преди година."