Кели Кларксън призна, че никога не е искала да се разходи до олтара, въпреки че е казала "Да" на музикалния мениджър Брандън Блексток.

В интервю за сп. People тя потвърди: "Никога не съм искала да се омъжа. Но Брандън, който е от религиозно семейство, му бе важно. Аз обаче никога не съм била такъв човек."

Изпълнителката, която все пак подаде молба за развод с Блексток през юни 2020 г., продължи, че не е от тези, които настояват за брак. Причината е, че е станала свидетел на няколко разбити връзки през живота си. "Тъй като съм преживяла няколко развода в семейството си, просто не обичам да му придавам тежест", обясни тя пред списанието.

Иначе Кларксън и Блексток бяха женени близо седем години. След раздялата носителката на "Грами" получи пълно попечителство над децата, а Блексток получи правото да прекарва уикендите си с тях само. Отделно това Брандън има и други две, които са от предишния му брак с Мелиса Ашуърт.

Що се отнася до необвързаната вече Кели - тя заяви, че не търси нова любов. "Запознанствата са гадни. Толкова е неловко. Бях сама, докато не навърших 30 години." Тя коментира, че дори и в бъдеще това да се случи все пак, си е научила урока от връзката си с бившия. "Казах на един приятел, че бъдещият ми партньор трябва да е човек, който си има и собствен живот".

По нейни думи било "далеч по-романтично партньорът й да е самостоятелен". Иначе това не е първият път, в който Кларксън говори от името на необвързана жена. В действителност изпълнителката на "Stronger" сподели през септември, че няма гадже и "не търси". "Имам две деца, две кучета, три заека, хамстер, работя много - има много неща, които ми се случват в личен план", каза тя и в Instagram Live. "Трудно е започнеш отначало", допълни.