Няма никакво съмнение, че на 46 години Кейт Бекинсейл изглежда повече от прекрасно. Дори заострените вампирски зъби и студеният син цвят на контактните лещи за очи в "Подземен свят" не бяха в състояние да замаскират нежната ѝ красота... Но пък не можем да отречем, че бившият ѝ съпруг Лен Уайзман - режисьор на лентата, се бе справил впечатляващо с избора на облекло за героинята ѝ Селийн, тъй по като прилепналият по тялото на британката латексов костюм подчертаваше страхотните ѝ пропорции.

Да, Кейт има фигура за милиони... В буквален и преносен смисъл на думата, затова не е никак изненадващо, че сп. "Women's Health" реши да я постави на корицата на предстоящия си юнски брой. Като за целта съблече брюнетката по бели бикини и жълт спортен топ, заснемайки я на фона на безкрайната синева.

Вижте снимки >>

В интервюто за изданието се включи и нейният личен инструктор Брад Сискинд, който обясни, че актрисата посещава фитнес залата 6 пъти седмично. Той издаде, че тренировката ѝ е изключително интензивна и включва 8 различни упражнения, всяко от които натоварва едновременно 2 мускулни групи, като между тях в програмата ѝ присъства 2-минутно кардио. След края на цикъла системата се повтаря, но този път с по-бързо темпо и по-големи тежести. Всичко това се случва в рамките на 45 мин., а оставащото време до 1 час е запълнено с разтягане.

Оказва се, че хубавицата преживява стреса на физическо ниво, затова се опитва постоянно да изкарва напрежението чрез спорт. Тя не пие нито кафе, нито алкохол и стои далеч дори и от черния шоколад, защото е на мнение, че ако започне да го консумира, то няма да може да спре.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Наред с въпросите за перфектната ѝ фигура обаче, списанието засегна и темата, силно вълнуваща почитателите ѝ, а именно връзката ѝ с рокаджията Гуди Грейс, който е с 24 години по-млад от нея самата и само 12 месеца по-голям от дъщеря ѝ.

В случая текстът на познатата песен, изпълнена от Синди Лупър - "Момичетата просто искат да се забавляват", идват точно на място, а звездата от "Пърл Харбър" е доказателство, че за това желание няма възраст.

"Не е редно да спреш изцяло да се веселиш, когато надхвърлиш 32 г. О, Боже, няма да седна у дома и да чакам менопаузата, докато плета на една кука. За мен това изглежда нелепо", каза тя.

Междувременно Кейт сподели мнението си, че на мъжете сякаш е дадено разрешение да живеят свободно, без критика, независимо от възрастта им.

"Виждала съм мъже, които постоянно правят онова, което им харесва - независимо дали става дума за започване на любовна афера, покупка на мотор или правене на татуировка... А действията им не водят със себе си въпроси като "Някога ще реши ли да стане баща?", "Защо няма повече от едно дете?" или "Как може да има толкова много приятелки?".

В момента Бекинсейл и Грейс са под карантина заедно в нейния дом, намиращ се в Лос Анджелис. Източник на сп. "People" наскоро каза, че се радва на компанията му и, независимо от разликата в годините, намира музиканта за много зрял, умен и креативен.

"Двамата гледат филми, готвят заедно и слушат музика. Тя го определя като перфектното гадже за времето под карантина", допълва той.

"Дъщеря ѝ не се притеснява от факта, че майка ѝ харесва по-млади мъже, това е нещо, с което е свикнала", издава друг източник на сп. "Us Weekly".

Кейт Бекинсейл и Гуди Грейс бяха видени за първи път заедно през януари т.г., но връзката им официално стана публично достояние в средата на април, след като бяха заснети от папараци как се разхождат под ръка из улиците на Града на ангелите.

Кейт и Гуди Грейс

Скрийншот: Daily Mail/ Backgrid

Родената в Лондон актриса е имала и други млади любовници - актьора Пийт Дейвидсън (26 г.) миналата година, комика Мат Райф (21 г.) през 2017 г. , телевизионния водещ Джак Уайтхол (30 г.) през 2018 г.

Кейт беше омъжена 12 години за режисьора Лен Уайзман. Те сключиха брак през май 2004 г., след като се влюбиха на снимачната площадка на "Подземен свят" през 2003 г. Във филма участваше и тогавашният ѝ партньор Майкъл Шийн, от когото има дъщеря - Лили Шийн.