Бившата приятелка на Джони Деп Кейт Мос отрече обвиненията на Амбър Хърд, че звездният актьор от "Карибски пирати" я е блъснал по стълбите. Това обясни самата тя в 3-минутни показания пред съда, предава The Independent.

Появявайки се онлайн от Глостършир, Англия, Мос каза, че Деп "никога не ме е блъскал, ритал или хвърлял надолу по стълбите".

Тя всъщност обясни какво се е случило при инцидента, станал в 90-те години на миналия век, когато е имала връзка с актьора и заедно са били на почивка в Ямайка.

Излизахме от хотелската стая, имаше буря. Джони мина пред мен. Тъкмо излизах и се подхлъзнах по стълбите, нараних гърба си. Изпитах болка и изкрещях. Джони изтича обратно да ми помогне, занесе ме до стаята и повика медицинска помощ", разказа известният модел.

На въпросите на адвоката дали някога във връзката им Деп я е блъскал по стълбите, Кейт Мос беше категорична, че подобно нещо никога не се е случвало.

Съдебната сага между бившите съпрузи Амбър Хърд и Джони Деп продължава вече няколко месеца. Хърд обвинява актьора, че я е подлагал на физически и психически тормоз, докато са били женени. Деп твърди, че това е клевета и съди бившата си жена за 50 млн. долара.

Делото предизвика изключителен интерес не само във феновете на звездата от приключенската поредица, но и на стотици други хора, гледащи заседанията в залата или на живо онлайн.