Как изглежда перфектното лято? Това със сигурност е въпрос, на който всеки човек би дал различен отговор. Едни биха го описали със спокойствието, царящо сред природата в планината, която предлага разходки по стръмни пътеки, излети на открито и нощувки под звездите край лагерния огън. За други съвършеният образ на жаркия сезон включва звукът на морските вълни, разбиващи се в брега, както и приятното усещане от парещия ходилата пясък, нагорещен от слънчевите лъчи. Да, както гласи заглавието на фейлетона, написан от Алеко Константинов - разни хора, разни идеали.

Ако сега отправим същото запитване към красивата Саня Борисова, то най-вероятно бихме установили, че тя спада по-скоро към втория типаж. Доказателство за това е фактът, че през свободното си време в топлите месеци тя често обича да пътува до родното Черноморие. Да, когато не е на снимачната площадка, снимайки нов филм, или пък в ателието си, работейки над поредната модната си линия дрехи, по традиция актрисата поема към някой от курортите, разположени по нашето крайбрежие.

Вижте снимки >>

Така например миналата година, веднага след като се прибра от Париж, където засне рекламните кадри за първата колекция облекла на своята марка, тя прекара седмици наред по нашето море, плавайки с корабче в открити води. А от няколко дни насам тя отново е там, наслаждавайки се лазурните плажове, където признава, че се чувства добре.

"Имах нужда да прекарам известно време на красиво място, за да пречистя съзнанието си", пише тя към последната си публикация в Инстаграм.

Очевидно най-подходящата дестинация за тази цел е Златни пясъци, защото именно там е отседнала бившата съпруга на Ники Илиев. Звездата от "Чужденецът", "Живи легенди" и "Нокаут" си почива от натовареното и забързано ежедневие на столицата в луксозен 5-звезден комплекс, разположен на хълм, само на сто метра от морската вода. Именно от градините на хотела тя сподели няколко кадъра, с които зарадва мъжката част на последователите си в мрежата, карайки ги да усетят високите градуси на август с пълна сила. На изображенията синеоката хубавица позира пред фотографския обектив в ефектен черен бански костюм от две части, разкриващ съблазнителното ѝ тяло.

Към момента постът ѝ има над 10 хил. харесвания, като тази бройка единствено расте, а под него се редят множество коментари, изпълнени с комплименти от нейните почитатели.

"Прекрасна", "Класа", "Като кукла си", "Господи, толкова си красива" и "Перфектна", са само една малка част от думите им.