Крис Нот се чувства "отблъснат" от екранната си любов Сара Джесика Паркър и колегите си от "Сексът и градът" след скандала, в който бе намесен, научи ексклузивно "RadarOnline".

68-годишният актьор, известен с образа си на Тузара, е персона нон грата сред актьорския състав, след като множество жени излязоха с шокиращи обвинения, твърдят запознати. Нот многократно е отричал обвиненията, но според източници на изданието той смята, че Паркър и останалите му дължат извинение за "грубото поведение", на което е бил подложен.

"Той не е поканен на техните партита. Не получава поздравителни картички или съобщения с честит рожден ден", казва вътрешен източник. "Чуди се защо Сара и нейната трупа продължават да се държат студено."

Той твърди още, че според Нот всичките му сексуални контакти са били по взаимно съгласие, но се чувства обиден, тъй като никога не е бил обвинен в престъпление. Припомняме, че през 2021-а актьорът бе освободен от агенцията си, след като е бил обвинен в сексуално посегателство над две жени. В резултат на това той също така загуби ролята си в "The Equalizer" и беше изтеглена рекламата му за Peloton.

"Обвиненията срещу мен, отправени от хора, с които съм се срещал преди години, дори десетилетия, са категорично неверни", заяви Нот в изявление. "Срещите бяха по взаимно съгласие. Трудно е да не поставим под въпрос времето, в което тези истории излизат наяве. Не знам със сигурност защо те изплуват сега, но знам едно: Не съм нападал тези жени."

Близкият до него посочва също, че Нот намира за изключително неприятно това, че екипът на "И просто ей така..." наскоро е върнал Ким Катрал в сериала, което прави отношението им към него още по-лошо години след участието му в "Сексът и градът".

Както вече съобщихме, героят на Крис умира от сърдечен удар в премиерата на сезон 1.