Макар че е едва началото на септември, все още има хора, които не могат да се примирят с идеята, че скоро наближава мига официално и тържествено да се простят с лятото, изнизало се неусетно за сетен път. Ето защо много от тях бързат да се възползват от все още приятните температури навън, отдавайки се на пътувания до различни дестинации, преди наближаващата есен да ги затвори за по-дълго в градовете, в които живеят.

Естествено, сред последните почиващи за сезона попадат и част от родните популярни имена, а сред тях са Джулиана Гани и половинката ѝ Илиян Найденов, които избраха да прекарат своята ваканция в прекрасния Тунис. Двамата заминаха за северноафриканската страна преди седмица, като не пропускат всеки ден да държат в течение последователите си в социалните мрежи с интересните преживявания, които им се случват там.

Вижте снимки >>

Така например тя сподели любопитна случка със соколи, която подплати с няколко кадъра. На изображенията птиците стоят кацнали на ръцете им, но от посланието на "Мис Силикон 2013", става ясно, че те не са се задържали дълго там.

"Хора, най-после намерих интернет за да ви покажа какво изживяхме последните два дни! Всъщност ще ви показвам на парче, защото е наистина много! За начало да ви кажа, че тези соколи си ни харесаха и докато трябваше само да се снимаме с тях, те започнаха да се катерят по главите ни и да не искат да слязат!

Снимка: Официален профил в Instagram

Цялото това нещо се случи буквално насред пустинята! Беше уникално, но изживяното след това ще ви смае още повече! Него ще запазя и ще публикувам по-късно или утре", пише тя.

Финес инструкторът и любимата му са отседнали в луксозен хотел, от чийто огромен открит басейн с естествени палми бившата участничка в предаването "VIP Brother" качи във виртуалното пространство няколко провокативни фотографии, на които позира в силно изрязан черен бански, показващ на зрителя извивките на нейното тяло. Оказва се, че комплексът, в който са отседнали, е изпълнен с толкова много туристи, че ако човек иска да хване тен в пределите му, то трябва да заеме един от шезлонгите още в 6:30 ч. сутринта, иначе по-късно може да не намери свободен такъв. Предвид обаче историческите забележителностите, които държавата може да предложи на своите посетители, влюбените често предпочитат да се отдават на разходки, разглеждайки ги, вместо да стоят на едно място.

Така, яхнали камила, те отскочиха до третия по големина римски амфитеатър в света, нареждащ се веднага след тези в Рим и Капуа, който се намира в Ел Джем. В миналото в него са се провеждали гладиаторски битки и състезания с колесници, а към днешна дата там се състои ежегодния Международен симфоничен фестивал на града. Руините му са обявени за световно наследство през 1979 г.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Толкова сме щастливи тук, че още не сме се върнали, а вече ми става мъчно за това място! Пожелавам на всички да се докоснат до Тунис поне веднъж, защото мястото е наистина уникално!", пише към кадрите от там Гани.

За времето, прекарано в държавата, те също така отскочиха до Картаген, от който остават силно впечатлени.

"Гледката спира дъха, особено след като знаем колко много цивилизации са минали оттук и колко култури се преплитат. Вчера научихме, че римляните са го разрушили и чак 100 години по-късно осъзнават грешката си, и го построяват отново! Мястото е величествено!", разказва блондинката.

Снимка: Официален профил в Instagram