В пилотния епизод на предаването "Папараци - ново 20", излъчен в края на септември т.г., Мария Игнатова за първи път си позволи да надигне завесата на личния си живот, откакто се раздели с актьора Димитър Рачков, потвърждавайки слуховете за новата си връзка с журналиста Ивайло Нойзи Цветков, които обикаляха средите месеци преди това.

За техните отношения усилено се заговори още в разгара на лятото, когато двамата се появиха заедно на тържеството по случай 51-ия рожден ден на съпругата на Маги Халваджиян - Кремена, макар двамата да са заедно от преди това. По ирония на съдбата на същото празненство присъстваха бившият ѝ Димитър и новата му партньорка - плеймейтката Анита Димитрова, които очевидно все още не бяха готови да засвидетелстват отношенията си по онова време, тъй като през цялата вечер избягваха контакт помежду си.

Вижте снимки на Мария >>

Но в дебютното за сезона издание на шоуто, в което е заела мястото на Венета Райкова като водещ, Игнатова призна, че най-голямата ѝ любов е Ивайло. А съвсем наскоро го засвидетелства, публикувайки в социалната мрежа първи общ кадър с него. Изображението е дело на Тихомир Рачев и е направено между кадрите, които блондинката заснема за специална фотосесия на сп. "EVA", въпреки че не е включено в страниците на изданието. Облегнати на бетонена колона, Цветков стои зад своята половинка, притеглил я нежно в обятията си, а тя е поставила ръцете си върху неговите.

На черно-бялата снимка красавицата от малкия екран позира пред обектива в черно боди, високо изрязано в областта на талията, под което носи чорапогащник на малки ромбове.

Мария избра Деня на християнското семейство, за да качи снимката, като по този начин показа на всички колко сериозна е в намеренията си към публициста. Нещо повече, към поста си тя добави хаштаг Урoбoрoc - cимвoл нa бeзкрaйнocттa в гръцкaтa митoлoгия, нa вeчния кръгoврaт, нa eдинcтвoтo нa прoтивoпoлoжнocтитe. Неговата визуализация е добре позната на всеки, това е змията, захапала собствената си опашка, олицетворяваща настъпването на ново начало след всеки край.

Неотдавна в "Търси се" Ивайло направи поетично обяснение в любов към хубавицата.

"Нежна, умозрителна, готина, изтънчена, моят мета смисъл, океанът на Соларис, в който се губиш и в който няма спасение... Тя е вечната жена - Ева и Лилит. Да ме извинява Снежанка, но въпросът ѝ към огледалото е излишен. Мария е единствената", каза той.

Мария обаче отказа да разкаже в ефир как точно е започнал техния романс.

"Много е интимно - пазя себе си, пазя него, пазя нас. "Правим" се един друг, за да се надскачаме", лаконично обясни тя.

Въпреки това пред сп. "EVА" блондинката категорично заяви, че любовта се случва само веднъж, а ако вземем под внимание думите ѝ, споделени пред Арнаудов преди два месеца, то нещата са повече от ясни.

Онова, което се знае, е, че Ивайло и Мария намират път един към друг, когато тя вече се е самоизолирала, но не заради пандемията от коронавируса, а преди това - заради нуждата си да се отдалечи от светлините на прожекторите, на които е изложен живота ѝ, както и целия шум, който го изпълва.