Ако точно в този момент човек иска да види със собствените си очи някои от най-големите звезди от световния шоубизнес, то той трябва бързо да стегне своя багаж и да се насочи към летището, където да си купи билет за остров Капри, действащ като магнит на холивудските знаменитости. Така например през последните няколко седмици към него се насочиха Дженифър Лопес и Бен Афлек, отдали се на романтично пътешествие с мега яхта по случай неотдавнашния рождения ден на певицата. Малко по-късно техния пример последваха и колегите им Кейти Пети и Орландо Блум, които също плават край бреговете му с кораб, наслаждавайки се на лятото в компанията на своята малка дъщеря Дейзи. Освен това само преди дни Хайди Клум и Том Каулиц отпразнуваха там втората годишнина от сватбата си, а до скоро и Мария Бакалова се припичаше под жарките слънчеви лъчи, греещи над мястото.

Очевидно обаче Наталия Кобилкина изобщо не изпитва желанието да се докосне до споменатите популярни личности, тъй като тя избра да почива на съвсем различна, но не по-малко прекрасна дестинация, а именно Марбея. Въпреки че в последните години испанският курорт се е превърнал в синоним на думите "блясък" и "лукс", за което принос имат най-вече пищните комплекси и лъскавите заведения, окупирали голяма част от територията му, той всъщност има богата история.

Вижте снимки >>

Само че малко са хората, които действително ще обърнат внимание на белезите, оставени от различните епохи, при положение, че мястото се слави предимно с модерните си атракции и удобства, наред с лазурните си плажни ивици. И все пак онези, които искат да се потопят в миналото, могат да го сторят като посетят старата част на града.

Тя представлява лабиринт от тесни бели улички, в който се редят красиви църкви, старинни къщи, датиращи от 16 век, приказни фонтани, кокетни площади и множество магазини и бутици. Точно там се намира и прочутият арабски замък, както и останките от крепостните стени, обграждали селището през мюсюлманската епоха.

Съдейки по публикациите ѝ в Инстаграм обаче, сексоложката все още не е разгледала гореизброените забележителности. Вместо това, предвид високите августовски температури, тя и семейството ѝ прекарват свободното си време основно край басейна, в чиито води се разхлаждат. Неотдавна брюнетката публикува в личния си профил поредица от изображения, на които позира пред фотографския обектив в син банки костюм от две части, разкриващ на последователите ѝ в социалната мрежа нейното тяло. На един от кадрите се вижда и порасналият син на двойката - Филип, който се роди през февруари 2019 година.

"Мокри и щастливи", гласи посланието на Кобилкина към поста, събрал повече от 2 хиляди харесвания и редица коментари.

В него тя споделя с почитателите си, че винаги е търсила баланса "жена-съпруга-майка-терапевт-приятел-дъщеря-сестра" и вярва, че вече е на прав път. Наталия продължи да разсъждава по темата каква трябва да бъде една жена в 24-часови истории, които качи в платформата. Според нея представителките на нежния пол трябва да се държат смирено, да имат достойнство и да бъдат любезни с околните. По този начин те ще достигнат до щастието.

"Основната цел в живота на една жена е да се научи да дава любов, а не да я очаква от другите", пише тя.