След наситените със събития дни през последния месец Теа Минкова и Наум Шопов се отдадоха на заслужена почивка и зимни приключения в германската столица.

Вижте снимки >>

Двойката е в Берлин, където живее сестрата на Наум Невена и той използва времето, за да се посвети на малката си племенница Линеа. След края на снимките на "Откраднат живот", предложението за брак, което се случи на рождения ден на Теа, и полагането на Хипократовата клетва от младия лекар, двамата ще прекарат първата си Коледа като сгодена двойка.

Те се наслаждават на изкушенията на зимен Берлин. На пищните коледни базари, които са много популярни по това време на годината, двамата са пийнали по чаша греяно вино в Шарлотенбург от чаши във формата на ботушче. А към една от снимките, на която Теа целува нежно Наум по носа, тя е написала:

"Моят коледен подарък."

Наум Шопов-внук, който по образование е лекар, но се изявява като актьор в сериала, предложи брак на дългогодишната си приятелка Теа Минкова на рождения ѝ ден. В интервю за Dir.bg Теа сподели, че още нямат конкретни планове за сватбата, но със сигурност ще бъде в тесен кръг.