За много хора по света пандемията, започнала през март тази година, донесе единствено страх и безпокойство, но за Ума Търман нещата стоят по съвсем различен начин, тъй като тя я срещна с любовта. И действително, ако актрисата не се бе преместила от дома си в Ню Йорк в имота си в прекрасния резорт Хамптънс, заради Covid-кризата, накарала хиляди да напуснат Голямата ябълка, тя надали щеше да се запознае с Питър Сабът.

"Page Six" предава, че 50-годишната актриса и архитектът, с когото са на една и съща възраст, се видели за първи път на крайбрежната ивица това лято, а причина за възникналия помежду им разговор бил домашният любимец на мъжа.

Вижте снимки на Ума >>

"В онзи миг Питър нямал абсолютно никаква представа коя е Ума. Тя се разхождала по плажа, известен сред местното население като "Long Beach", когато той я видял и я помолил да наглежда кучето му, за да може той да поплува във водата", разказа източник близък до блондинката пред медията.

Като привърженик на четириногите, холивудската знаменитост веднага се съгласила. Самата тя се грижи за две животни - италиански грейхаунд и мопс.

"Сега, няколко месеца по-късно те са не само лудо влюбени, но и търсят да купят по-голяма къща в Хамптънс, в която да живеят заедно", разкри източникът.

Последните месеци звездата от "Убий Бил" прекара в курортното селище заедно с трите си деца. От бившият си съпруг Итън Хоук, с когото бе заедно от 1998 до 2003 г., тя има двама наследници - Мая и Левон, съответно на 22 г. и 18 г. Синеоката муза на Тарантино също така има дъщеря и от френския финансист Арпад Бюсон, връзката ѝ с когото приключи през 2014 г., чието име е Росалин, но висчки я наричат с прякора ѝ Луна.

В свое интервю през 2005 г., по случай тогавашната премиера на филма "Малки тайни" с участието и на кинолегендата Мерил Стрийп, Търман говори за трудностите, с които се е сблъскала в личния си живот.

"Знам какво е човек да се събуди след 10-годишен сън, разбирайки, че отново е сам и плановете му са се провалили", каза тя.

"Бракът ни с Итън се провали и аз трябва да приема пълната отговорност за това, понеже безсмислените обвинения няма да ме накарат да се чувствам по-добре", сподели тя пред Опра Уинфри.