Никой не обича лошото време, дори и хората, населяващи Обединеното кралство, на които просто им се налага да го търпят през по-голямата част от годината. И тъй като напоследък у нас климатът все повече се доближава до този в Британската монархия, много от жителите на страната ни съвсем очаквано започнаха да кроят планове как за да избягат от мрачната реалност, царяща навред, отправяйки се макар и за кратко към някое слънчево място.

Само че по широкия свят съществуват редица дестинации, коя от коя по-примамлива и пленителна, което означава, че изборът за почивка не е никак лесен. Всички, чудещи се накъде да поемат обаче, могат спокойно да си резервират билет за първия полет до Карибите, където не само ще имат възможността не само да се насладят на високите тамошни температури, но също така с повечко късмет ще могат да видят на живо прекрасната Никол Шерцингер.

Вижте снимки >>

От няколко дни насам бившата половинка на най-добрия български тенисист Григор Димитров, си отдъхва на остров Канкуан заедно с настоящия си партньор Том Евънс. Двамата решиха да удължат лятото си, отдавайки се на горещи преживявания, отвели ги в райското кътче под небето, славещо се с приказните си гледки и лазурните си плажни ивици, на които в момента се любуват певицата и някогашният ръгбист.

На снимките, публикувани в личните им профили в Инстаграм, се вижда, че те се радват на спокойствие, каквото не могат да открият в динамичното ежедневие на космополитните градове, между които по принцип разпределят дните си, а именно Лос Анджелис и Лондон. От кадрите става ясно, че влюбените са сред малкото туристи, избрали да релаксират там, тъй като на заснетите от тях изображения крайбрежните ивици пустеят. По всичко обаче личи, че те нямат нищо против да бъдат напълно сами, дори напротив.

Радвайки почитателите си, двойката не спира да споделя снимки от своята ваканция. Естествено, тези, показващи вокалистката на група "Pussycat Dolls", правят по-голямо впечатление на потребителите на социалните мрежи, понеже на тях брюнетката позира по бански костюми, разкриващи съблазнителното ѝ тяло, способно да изкуши и най-хладнокръвните представители на силния пол. Пред фотографския обектив тя позира до един от откритите басейни, с които разполага комплекса, издигащ се високо над Карибско море и предоставящ възхитителна панорама към безкрайния му хоризонт.

Преди часове изпълнителката на "Baby Love" показа на последователите си, че въпреки всичко дъждът е стигнал и до тях. Малко обаче бяха онези, които изобщо обърнаха внимание на тъмните облаци на снимките ѝ, загледани в изваяната фигура на Шерцингер.

"Можем да издържим на всичко, ако останем спокойни в окото на бурята", гласи посланието ѝ към поста, събрал почти 70 хил. харесвания и стотици коментари, повечето от които изпълнени с комплименти за визията ѝ.