Според стара поговорка, която без съмнение всеки е чувал поне веднъж в живота си по различен повод, ключът към успеха е не друго, а постоянството. Казано с други думи, ако човек преследва целите си с упоритост, която дори за миг не му позволява да откъсне поглед от тях, то рано или късно той ще ги осъществи. По всичко личи, че тайният обожател на Александра Богданска не само знае тази сентенция, но и стриктно се придържа към нея, тъй като от няколко месеца насам не спира да полага усилия, опитвайки се да спечели сърцето ѝ с романтични жестове. Така например преди ден той ѝ направи още една изненада, която моделът разкри на последователите си в социалната мрежа.

Бившата съпруга на Лудия репортер, с когото окончателно се разделиха по-рано през тази година, сподели като 24-часова история в своя личен Инстаграм акаунт снимка, на която позира с огромен букет от червени рози, превърнали се в запазена марка на ухажора ѝ. На нея тя е седнала на земята, облечена в черен спортен екип, състоящ се от суитшърт и клин, държейки букета в краката си, като е положила върху него едната си ръка, докато с другата заснема кадъра в огледалото, срещу което стои. Твърди се, че този път бройката на цветята, считани за символ на истинската любов и възхищение, които е получила, е точно 101. Това означава, че сега те са с 900 по-малко от първия дар на мистериозния мъж, надяващ се да спечели нейните симпатии.

Вижте кадъра >>

Припомняме, че преди пет месеца, по време на почивката си в Гърция, някогашната участничка във "VIP Brother" получи подарък, каквато до онзи момент бе виждала единствено по филмите, както сама сподели по-късно във видео, качено в нейния YouTube канал. В кадрите тя разказа за изумителния жест, направен ѝ от нейния загадъчен почитател, който незнайно как е разбрал къде точно ще бъде тя, за да ѝ изпрати десет подвързани с пандели кошници с по сто червени рози във всяка една от тях.

"Докато обядвахме един от дните, получих позвъняване от куриер, след което ми доставиха изненада 1001 рози!", обяснява тя, показвайки ги наредени в редица до ръба на открития плувен басейн на къщата, собственост на нейна близка, в която са отседнали тогава, за да се откъснат от познатото ежедневие. "Вижте колко са красиви, невероятни са", казва тя, сочейки ги.

Снимка: Официален профил в Instagram

Обзета от вълнение, в клипа тя обясни, че такова нещо ѝ се случва за първи път в живота, като дотогава е виждала идентични на тази постъпки единствено на големия екран, но никога не е предполагала, че някога ще ѝ бъде засвидетелствано подобно внимание, още повече от човек, когото не познава. Поради тази причина Алекс не скри, че не знае как да реагира, а освен това е била в шок, чувствайки се така, сякаш се намира в приказка, превърнала се в реалност.

Интересна подробност за подаръка на инфлуенсърката е, че една от розите е била отделена от останалите, като към нея е била прикрепена картичка със снимката на Народния театър "Иван Вазов", само че без каквото и да било послание. Разбирайки този факт, по онова време феновете на Богданска веднага предположиха, че вероятно подателят е някой актьор. Самата тя обаче не бе напълно убедена в това.

"Надявам се да получа друг жокер, за да разбра от кого е този жест", казва тя, разкривайки любопитството си.

Не се знае обаче дали сега е получила улика, която да я доближи с една стъпка по-близо до самоличността на потайния ѝ ухажор. Въпреки това няколко родни медии са убедени, че той е бизнесменът Любомир Захаринов, чието име приблизително година се спрягаше с това на попфолк певицата Анелия. Остава загадка как изданията са стигнали до това заключение.

Снимка: Официален профил в Instagram