Напоследък метеоролозите сякаш са загубили способността си да предвиждат с точност климатичните условия за повече от няколко часа напред, което ясно личи в техните постоянно променящи се прогнози за времето през седмицата. Въпреки това навярно всеки би повярвал на предсказанията им за трайно затопляне, ако в същия момент някоя от тенденциозно привлекателните синоптички от малкия екран публикува своя гореща снимка по бански...

Особено ако става въпрос за една от най-изкусителните сред тях, а именно Натали Трифонова. И ако съдим по последния кадър, който тя сподели в своя личен Instagram профил, то без съмнение можем да заключим, че ни очакват безпощадни жеги, подобно на тези, които завладяха платформата, след неговата поява.

Вижте кадъра >>

Изображението е направено през скорошната почивка, на която телевизионната водеща се отдаде в село Баня, разположено в сърцето на Разложката котловина - между планините Рила, Пирин и Родопите, откъдето преминава построената през 30-те години на миналия век железопътна линия Септември-Добринище, превърнала се днес в истинска атракция. Популярно още от древността със своите седемдесет и пет топли извора, славещи се с лечебните си свойства, най-старото селище в района, редовно привлича посетители от близо и далеч, копнеещи да избягат от динамичния начин на живот, който им се налага да водят. В него те намират така необходимото им спокойствие и тишина, докато се наслаждават на живописна природа и чист въздух.

Ето защо не е никак чудно, че от всички възможни места, измежду които вероятно е можела да избира, съблазнителната блондинка е предпочела да отскочи до това. Все пак в миналото то е било обект на интерес от страна на траки, римляни, византийци и т.н.

Снимка: Официален профил в Instagram

Там тя е отседнала в луксозен 5-звезден SPA комплекс, издигащ се извън очертанията на курорта. Хотелът, построен в австрийски стил, предлага редица удобства за своите гости, сред които попада и външния плувен басейн с минерална вода, където Натали всъщност позира за фотографията. На нея тя стои на ръба на съоръжението, усмихвайки се лъчезарно към обектива, облечена в черно плажно облекло от две части с изрязана кройка, което разкрива греховното ѝ тяло. Постът, показващ я как релаксира под открито небе с чаша вино в ръка, бързо събра хиляди харесвания и стотици коментари, изпълнени с комплименти по неин адрес.

Така например мъжката част от последователите ѝ признаха, че гледайки снимката ѝ, градусите навън губят значение за тях. Въпреки това те споделиха убеждението си, че ако някой изобщо е способен да накара жаркия сезон да пристигне по-рано по нашите географски ширини, примамвайки го тук, то това е Трифонова. Един от онлайн почитателите ѝ дори изрази мнение, че изображението трябва да бъде отпечатано като рекламен плакат на родното Министерство на туризма, тъй като би привлякло безброй туристи в страната ни, което, имайки предвид как изглежда жената на него, не би било съвсем невъзможно.

Снимка: Официален профил в Instagram