В момента актрисата Саня Борисова се намира на остров Иския за филмовия фестивал, който се провежда там от 1999 г. Мигове преди да стъпи на червения килим, бившата половинка на режисьора Ники Илиев спорели свои снимки в официалната си Инстаграм страница, на които изглежда като истинска принцеса.

Вижте снимки >>

На кадрите тя е облечена в прекрасен тоалет, дело на дизайнерката София Борисова. Дрехата пленява със своята нежност, която подчертава красотата на актрисата. Горната половина на роклята стои плътно по тялото на Саня, като предната част е лишена от деколте, за сметка на отворите от двете ѝ страни и гърба. Полата се спуска свободно надолу чак до земята, като от тънкия колан, който прибира талията, ефирно се разкроява. По плата се редят деликатни цветя в лилавата гама.

"Моята приказка", гласи посланието на единия фотос, на който Борисова позира на фона на красивата италианска растителност, а последователите ѝ написаха множество коментари, в които не спестиха ласкави думи.

Една от легендите за възникването на острова гласи, че той се е появил след битката на Юпитер с титаните, когато разгневеният бог е отчупил парче скала от вулкана Етна и го хвърлил срещу Тифон. Скалният къс паднал в Неаполсия залив и днес всички го познаваме като Иския. Мястото е известно със спиращите дъха гледки и точно тях разкрива Саня с изображенията и видеата, които публикува.

Миналата година, по същото време, актрисата беше на острова със съпруга си. Тогава появата им беше изненадваща, защото в продължение на месеци се предполагаше, че двамата са се разделили. Днес, обаче, тя е там сама, подобно на Никол Шерцингер, която неотдавна посети о-в Капри, който беше любимо кътче за нея и бившата ѝ половинка - Григор Димитров.