Днес е първи март, а освен това е и понеделник, което означава, че е време за поредната ни звездна среща, в чиито рамки българските популярни личности от различни сфери застават пред камерата на Dir.bg и споделят от първо лице спомените си от онези специални моменти, изпълнени с нови и непознати до онзи миг усещания и преживявания, изграждащи историята на техния живот. Посрещаме Баба Марта в компанията на младата актриса Дария Симеонова, която зрителите у нас познават като Ася в сериала "Под прикритие", Наталия от "Откраднат живот" или Албена в "Диви и щастливи". Освен това тя има зад гърба си две номинации за "Икар" - както за главна, така и за поддържаща женска роля, а също така и една за "Аскеер" - за изгряваща звезда.

Интересно е, че за разлика от повечето деца, които от малки мечтаят да бъдат артисти, Дария решава да се изявява в тази сфера съвсем спонтанно, когато е била в 11 клас. Пред камерата на #Сефте тя признава, че по онова време, пътувайки от Бургас за Градина на задната седалка на колата на сестра си, не е имала никаква представа какво иска да прави с живота си. Тогава внезапно се е сетила за страстта си към театъра, чиято сцена превърнала в своя цел.

Въпреки че е била прилежна ученичка, първата си слаба оценка получава по руски език, при това едва във втори клас. Оказва се обаче, че не тя е виновна за нея, защото същия ден тъкмо се е преместила от едно училище в друго, при това след старта на годината. Въпросната двойка получава за това, че не е имала домашно по предмет, който преди това дори не е учила.

"Първият час, в който попаднах бе по руски език. Госпожата ме изправи и ме попита къде ми е домашното. Отговорих ѝ, че съм нова и не съм запозната с него. След което ме накара да кажа руската азбука, а аз ѝ отвърнах, че за първи път чувам руска реч. Тогава тя каза: "Двойка", спомня си ясно и до днес Дария.

Приключението от детството си, което навярно никога няма да забрави, е едномесечното пътуване със своите родители из Италия. Семейството е обикаляло Ботуша със стар кемпер, пълен с най-различни консерви с храна. Всичко вървяло страхотно, докато превозното средство не се развалило...

"Прекарахме една седмица, чакайки радиатор, който ни го докараха от България, защото в Германия, Австрия и където и да било другаде, нямаше радиатор за толкова стар камион", разказва тя през смях.

Любопитен факт е, че по време на едно от представленията си припада на сцената.

"Имаше един момент, в който стоях седнала дълго време, след което трябваше да стана и да кажа един текст, точно преди да дойде финала. Изправяйки се рязко, кръвното ми падна и се появи бяло петно пред очите ми. Някъде към средата на репликите, устата ми да се вкочани и вече нищо не можех да кажа, така че просто се сринах на земята. Най-забавното бе, че след случилото се един колега каза: "Идва този момент, а аз седя, гледам те и си мисля "Е*ахти актрисата". А аз реално просто си припаднах", споделя Симеонова, смеейки се.

Изгледайте видеото за да разберете каква е била първата ѝ мисъл, виждайки Луиза Григорова, как точно са се запознали с годеника ѝ, както и останалите "сефтета" на Дария.