Подобно на всяко ново нещо, когато поп фолкът се появи по нашите географски ширини за първи път, той успя да предизвика неистов интерес, привличайки вниманието на голяма част от слушателите у нас към себе си, просто защото звученето му бе коренно различно от всичко добре познато по онова време. Тогава, въпреки общия музикален жанр, в който се изявяваха различните певици, те все пак имаха своя индивидуалност, ясно отличаваща ги една от друга.

С течение на годините обаче нещата някак постепенно се промениха и поп фолкът неусетно премина в така наречената чалга, която днес се е превърнала в цяла култура, налагаща свои собствени тенденции. Благодарение на тях онези разпознаваеми изпълнителки от миналото се насочиха към услугите на пластичната хирургия, чрез която толкова промениха своя образ, че сякаш напълно заличиха своята самоличност, превръщайки се в една и съща жена. Да, днес повечето от тях си приличат до такава степен, че дори за почитателите им е истинско предизвикателство да ги различат една от друга.

Вижте снимки >>

Сред известните дами, неотдавна изменили визията си, е и Камелия, която в началото на април т.г. се подложи на ринопластика. Тогава тя се появи по телевизията с различна, чипа форма на носа, а последвалите снимки, които огън-момичето на "Пайнер" сподели в своя Инстаграм акаунт, предизвикаха сериозна буря от коментари сред последователите ѝ в платформата. А днес историята се повтори.

Преди броени часове бившата съдийка от предаването "Гласът на България" публикува нови свои кадри в социалната мрежа, на които позира пред фотографския обектив от леглото в спалнята си, без никакъв грим. На тях обаче феновете ѝ забелязаха, че в допълнение към предишната процедура, звездата си е сложила и хиалурон в устните, които сега изглеждат много по-плътни и отпреди. Макар по всичко да личи, че някогашната участничка в риалити формата "VIP Brother" да харесва своята трансформация, много от потребителите на виртуалното пространство са на друго мнение, изтъквайки, че тя е неузнаваема. Нещо повече, те не крият възмущението си, че 50-годишната жена, родена в град Чипровци, е прекалила с интервенциите.

"Какво направи с Камелия?", "Покажи документ, че наистина си Камелия", "Няма нищо общо с истинската Камелия... в момента докторите ги правят по една матрица явно", "Защо се обезобрази така?" и "Беше една от малкото истински жени с естествена красота, а сега и ти се клонира" са само някои от коментарите, редящи се под поста ѝ.