Очарователната певица Сиара има божествено тяло, което обаче е ваяно с много труд и постоянство, издаде самата тя в новия брой на сп. Cosmopolitan.

Вижте снимки на Сиара >>

След раждането на дъщеря си Сиена през април 2017, хубавицата е тренирала по три пъти на ден.

"Имах следния режим - събуждане, кърмене, хапване на нещо малко, тренировка, кърмене, ядене, тренировка, после пак кърмене ядене и тренировка посред нощ. Беше добро предизвикателство, такова, което сама си поставих. Да се грижа за себе си ме кара да се чувствам добре. А и искам да изглеждам секси", добави тя пред медията.

Със седми албум на път, Сиара не спира да радва феновете си с хит след хит. Последната ѝ песен "Dose" излезе миналия месец, но тя няма намерение да намали темпото, пишат от tialoto.bg.

"Никога не съм мислила, че няма да успея заради цвета на кожата си или заради пола си. Няма мечта, която да е прекалено голяма. Искам да съм милиардерка. Колкото повече постигам, толкова повече искам. Но смятам, че най-голямото ми постижение за последните 10 години е, че имам успешна кариера, че съм съпруга и майка. Хубаво е да искаш да постигнеш всички тези креативни неща, но не е хубаво да покориш света и да загубиш душата си", обясни звездата.