"Дуейн Джонсън-Скалата се превърна в един от най-популярните и харесвани хора на планетата. Когато започва в Холивуд, амбициите му са забележителни, но големият му капацитет на работа ги превръща в реалност", така започва статията на Полина Маринова в нейния сайт The Profile, разказваща историята на актьора, която успя да привлече вниманието му.

Преди ден звездата от "Джуманджи: Следващо ниво" сподели със своите над 209 милиона последователи в личната си Инстаграм страница екранна снимка на материала, която бе придружена от мили думи към българката, изразяващи признателността му за труда ѝ.

Вижте снимки на Дуейн >>

"От това на 15 г. да бъдеш наречен "голям сбъркан за*ник" (по време на бой, завършил с отстраняване от училище) до това сега да те определят за "най-харесваният човек на света"... Хей, имам малък напредък. Големи благодарности на Полина Маринова за този материал, който бе наистина приятна изненада. Истината е, че през тези 2 седмици, в които "излежавах времето си" извън класната стая, чух цитат, който ми помогна да изградя не само живота си, но и работната си етика - "Хубаво е да си значим, но по-значимото е да си мил". А и освен това ежедневието е далеч по-лесно, когато не си за*ник", разкрива Скалата в публикацията си.

"Страхотно", написа Беър Грилс, заедно с още над 17 хил. души, включили се в коментарите под поста.

"Напълно заслужено", включи се Джейми Фокс.

Всичко започва на 22 декември м.г., когато Маринова споделя в Twitter, че след множество молби от страна на читателите на платформата ѝ, тя е решила да подготви очерк за бившия кечист, превърнал се в най-високоплатения актьор по данни на сп. "Forbes".