Макар температурите у нас да са за изключително благоприятни за края на ноември, осигуряващи ни слънчеви и приятни дни, те със сигурност не могат да се мерят с тези в Калифорния, където е вечно лято. Там дори и през последните месеци от годината термометрите рядко отчитат по-ниски стойности от 20 °C, осигуряващи на хората в щата горещи емоции, на каквито се е отдала Теди Бургазлиева, която преди ден посети със семейството си Коронадо, намиращ се на няколко километра от Сан Диего.

Въпреки че местните жители наричат мястото "Островът", то всъщност е полуостров. През 1602 г. на него за първи път стъпва испанският мореплавател и пътешественик-изследовател Себастиян Вискаино, дал му името, което в превод от испански език означава "коронован". Бреговете му остават напълно пусти до 1885 г., когато е закупен от Илайша Бабкок и Хамптън Стори, решили, че дестинацията е идеална за луксозния хотел, които искат да построят. Така 3 години по-късно "Hotel del Coronado" отваря врати, а през 1977 г. е обявен за исторически обект. Освен че в него са отсядали 13 от президентите на САЩ, той е бил снимачна площадка на култовия филм "Някои го предпочитат горещо" с участието на Мерилин Монро.

Вижте снимки >>

"Мечтите се сбъдват", пише носителката на титлата "Мис България" за 2002 г. към няколко кратки видео клипа, заснети от съпруга ѝ Симеон и публикувани в нейния Инстаграм акаунт, които разкриват разходката ѝ по плажната ивица на Тихия океан, бутаща количката на двамата ѝ наследници - близнаците Ема и Раян, по широка алея.

За обиколката на впечатляващия и екзотичен курорт тя е заложила на дънки с висока талия и черен потник със свободна кройка, а визията ѝ се допълва от бежова шапка с козирка на "New York Yankees" и светли сандали на равна подметка.

Преди ден красивата брюнетка сподели с последователите си защо напоследък не прекарва толкова време в платформата, където постовете ѝ постепенно се разреждат.

Ето какво гласи посланието към изображение, на което позира пред фотографския обектив в компанията на сина и дъщеря си:

"Две от трите причини, поради които не съм толкова активна в социалната мрежа (третата направи тази снимка). Когато те ми говорят, искам да имат цялото ми внимание, да ги слушам и да гледам очите им, а не екрана на телефона си. Когато прекарваме време заедно, искам да ги да ги прегръщам, вместо да държа телефона си и да си правя снимки. Желанието ми е да ги науча, че уважението се гради върху вниманието, което означава, че трябва присъстваш изцяло в даден момент, доказвайки го с действия, а не с думи. Въпреки това всички вие ми липсвате и се надявам, че сте добре", гласят думите ѝ.

В началото на годината Бургазлиева, която вече повече от 10 г. живее в Америка, се премести заедно със съпруга си Симеон и техните деца в Ориндж Кауни. Там семейството закупи дом в затворен комплекс, разполагащ с басейн. В края на април т.г. двойката разкри, че работи върху амбициозен проект за градове на бъдещето, издигнати в гора - далеч от стреса, напрежението и мръсотията на своите "събратя".