След като младоженците минат под венчилото, традицията повелява те да се отправи на романтично сватбено пътешествие, през което да се насладят както на дестинацията, на която са се спрели, така и на първите мигове като ново семейство. Повечето двойки стягат куфарите още преди брачната церемония и отлитат след нея, но има и такива, на които им се налага да поизчакат...

Вижте снимки >>

На Теди Бургазлева, която през 2002 г. спечели короната на Мис България, ѝ се наложи да изчака 2 години, преди да замине на мечтания меден месец. Преди ден брюнетката качи в официалната си Инстаграм страница снимки, които разкриват щастливите моменти, които тя изживява със своя съпруг - Симеон Иванов, на една от най-красивите островни държави в Карибския регион.

"Меден месец на Бахамите (2 години + 2 деца по-късно). Благодаря ти, любов моя, че винаги превръщаш мечтите ми в реалност. Надявам се всички да имате възможността да посетите това място. То е истински рай под небето!", гласи посланието, което тя написа към галерията от изображения.

Освен че показва на последователите си екзотични гледки и съкровени мигове със своята половинка, тя също така демонстрира перфектна и стегната фигура.

На един от кадрите двойката е на плажа, а Теди носи изрязан червен бански на бели точки, който разкрива тренираното ѝ тяло и плоския ѝ корем.

На друга фотография, която тя пусна като история в социалната мрежа, синеоката красавица е заснета в цял ръст и ясно си личи, че макар и да е майка, тя намира време да тренира.

Бургазлиева роди близнаците Ема и Раян преди малко повече от година. Те са плод на любовта ѝ с бившия автомобилен състезател. Тя живее в Америка вече повече от 10 години, а в Щатите се премести след развода си с Александър Младенов - по-големия син на легендарния футболист и треньор Стойчо Младенов.