Легендарният британски певец Том Джоунс получавал напълно противоречиви съвети от своите идоли Елвис Пресли и от Франк Синатра.

"Елвис обичаше да си купува моите плочи и да ми дава напътствия в кариерата", доверява изпълнителят на "Delilah". "Той беше прослушал моята тава с неувяхващи класики "From The Heart" и веднага ме посъветва: "Том, такива стари неща вече не вървят пред публиката. Ориентирай се към нещо по-модерно!".

"Но по същото време отидохме на бар с Франк Синатра. Той също беше слушал албума ми и възторжено ме насърчи: "Браво момче, трябва да наблягаш повече на старите класики, зарежи всякаква мисъл за рокендрол!", спомня си Джоунс.

Той не знаел на кой бог да се кланя, но бил изключително поласкан, че тези колоси въобще му обръщат някакво внимание, пише БТА.

"Оказа се, че колкото по-велика е една звезда, толкова е по-симпатична", коментира певецът. "Еливс беше един от най-приятните типове, които съм срещал някога в живота си. Същото важеше за Франк Синатра, Сами Дейвис. Те бяха истински хора от плът и кръв, много земни. Джери Лий Луис беше луд, но в същото време и велик. Изкарахме заедно една купонджийска нощ и станахме големи приятели!", разказва Джоунс.