Поп певицата избяга от обхваналата столицата жега на Витоша. Брюнетката пусна секси фотоси в цикламен спортен екип от две части - къс топ и клин с висока талия, от разходка в планината. От изображенията, които тя публикува в социалната мрежа, ясно личи, че тя обича природата и се зарежда с положително настроение, прекарвайки свободното си време сред нея.

За разлика от повечето хора, които надали могат да си представят своето съществуване без телефона си, в публикация си изпълнителката на песента "Вземи ми всичко" разкрива, че се опитва да прекарва повече време без въпросното устройство. Тя казва, че по този начин си почива качествено, бягайки от стреса, изпълващ ежедневието ни.

Вижте снимки >>

"Природата е част от нас и ние сме част от нея! Във всеки свободен момент обичам да съм в съприкосновение с нея, далеч от градския шум и прах!", гласи посланието към поста ѝ, в който се вижда как се е отдала на медитация върху един от множеството големи камъни на "Морените".

Покрай ангажиментите, изпълващи графика ѝ, Цвети все още не е успяла да се наслади на ваканция край морето, но разкрива, че предстои да го направи. Дотогава тя ще продължава да прави походи в планината, защото, както сама казва, там освобождава съзнанието си.

В края на миналия месец тя зарадва почитателите си във виртуалното пространство с предизвикателни кадри, на които позира пред фотографския обектив по бански с огнен цвят. Тогава тя качи в акаунта си изображения, заснети край басейн, провокирали многобройни поздравления за визията ѝ. По онова време Радойчева сподели, че редица млади момичета често се допитват до нея за съвети, искайки да разберат начина, по който поддържа тялото си. Истината е, че в свои интервюта тя неведнъж е казвала, че се стреми да се храни здравословно, придържайки се към суровата храна и ядки, присъстващи основно в менюто, а освен това отдавна е изключила приема на сол.

В момента Цвети подготвя нов проект, който се очаква да излезе през този септември. Единственото, което засега тя издава за него, е, че той ще бъде на английски език, а текстът му е написан от популярен роден изпълнител, чиято слава отдавна е напуснала пределите на нашата страна, достигайки Съединените американски щати.