В рамките на седмица принцесата на Монако Шарлен се появи за шести път в компанията на съпруга си принц Албер, като кралската двойка присъства на мач от световната купа по ръгби в Марсилия.

Бившата олимпийска състезателка по плуване беше заложила на изцяло черен тоалет, за да подкрепи сънародниците си от Южна Африка, които се изправиха срещу тима на Шотландия.

Мнозина предположиха, че честите появи на двойката в последно време се дължат само и единствено на желанието им да опровергаят слуховете, че бракът им е пред разпад, че живеят разделени и най-вече, че съвместните им публични изяви са само и единствено "по задължение".

Шарлен засега не е коментирала публично твърденията, докато съпругът й принц Албер категорично отрече подобни новини да са истина. Той дори обясни, че причината Шарлен да живее в Шотландия е единствено заради лечение и няма нищо общо с брака им.

Самата принцеса пристигна за ръгби мача с широка усмивка, а в последно време демонстрира и доста по-приповдигнато настроение от това, което доскоро проявяваше.

Снимки на принцеса Шарлен>>>

Припомняме, че принцеса Шарлен не се беше появявала в Монако от януари 2021 г. до март 2022 г., като тогава обяснението беше, че не може да се върне от родната си Южна Африка заради ушна инфекция, която не й позволява да лети. Поради тази причина брюнетката пропусна седмия рожден ден на децата си и десетата годишнина от сватбата си с Албер.

Слуховете за сътресения в брака им се носят от години, като през март тази година френското издание "ROYAUTÉ" обяви, че двойката е била пред раздяла. От Двореца обаче направиха всичко възможно, за да опровергаят написаното, излизайки с официално съобщение, че в твърденията няма нито дума истина.

Миналия месец двойката отново се появи заедно, по време на лятната си почивка в Корсика, където бяха отседнали на луксозна яхта.