Малко са късметлиите, на които не им се налага в края на ноември да свеждат разходите си до минимум, опитвайки се да спестят достатъчно, за да посрещнат подобаващо предстоящите коледни празници... Но все пак ги има. За мнозина екзотичната ваканция преди началото на последния месец от годината звучи като неосъществима мечта, но за звездите, натрупали значително състояние във времето, това е съвсем реална възможност.

Така например, дни преди да пристигне у нас за големия си концерт в зала "Арена София", както наскоро бе прекръстена, Цеца Величкович си позволи да поглези сетивата си, заменяйки студените улици на Белград с лазурните брегове на Малдивите, където се намира в компанията на своето семейство.

Залагайки на възможно най-доброто, което дестинацията може да предложи, те са отседнали в любимия 5-звезден комплекс на певицата - "Sun Siyam Iruveli Premium All Inclusive", където за последно тя отседна заедно с бившия си партньор Богдан, докато все още бяха заедно, преди да се превърне в част от нейното минало.

Вижте снимки >>

Половината от възхитителните вили на луксозния хотел са разположени върху горещия пясък на атола Даалу, докато другите се издигат над тюркоазените води на Лакадивско море. Всяка от тях разполага с голяма веранда, на която гостите могат да отдъхват на спокойствие върху шезлонг, работейки върху слънчевия си загар с коктейл или книга в ръка. В случай че температурите станат непоносимо високи за вкуса им, те могат да се възползват от възможността да се разхладят в частния плувен басейн, с който всяка от постройките разполага.

Пренасяйки почитателите си със себе си на островната държава, макар и просто виртуално, наскоро изпълнителката на хита "Kukavica" сподели в личния си Инстаграм профил поредица от публикации, направени на мястото, което определи като неин личен рай. Първоначално тя качи в социалната мрежа кратко видео, в чиито кадри разкрива идилията, на която се наслаждава. В него Светлана Ражнатович, както всъщност е истинското ѝ име, се припича, легнала върху мрежест бял хамак, завързан за две палмови дръвчета на плажната ивица.

След това тя пусна изображение, показващо я как върви към фотографския обектив с широка усмивка на лице, въпреки раната, която се вижда на дясното ѝ коляно, най-вероятно получена в игри с 2-годишния ѝ внук, придружаващ ги на почивката. Въпреки това целият бански костюм в черно и червено, през талията на който минава колан, измества фокуса върху тялото на 49-годишната музикална звезда, чиято съблазън е способна да засенчи дори по-младите ѝ колежки.

Снимка: Официален профил в Instagram

Последваха няколко изображения на малкия Желко, който в посланията си към тях Цеца нарече "Живот мой". В единия пост момчето позира в басейна към наетата от тях вила, като към него баба му издаде причината за пътуването им с родителите му Велко и Богдана, която е втората годишнина от тяхната сватба, състояла се в най-големия храм-паметник на Сърбия - "Св. Сава", през ноември 2019 година. Макар последният от кадрите, разкриващи почивката им, да е отпреди два дни, по всяка вероятност Кралицата на балканската музика вече е напуснала тропическата си приказка, отправяйки се към България, понеже още утре трябва да зарадва почитателите си с появата си на сцената в "Арена София". Неотдавна тя публикува свое видео обръщение към феновете си у нас, обявявайки събитието.