Прясно омъжената тв водеща от bTV Виктория Готева е взела фамилията на съпруга си Евгени Димитров. Откакто двамата с Маестрото от "Ку-Ку бенд" разкриха, не само че са двойка, но и че вече са официално женени, новинарката се представя като Виктория Готева-Димитрова всеки път, в който се появи в ефир, за да води емисията новини. Тя е добавила фамилията на мъжа си и в профилите си в социалните мрежи.

Припомняме, че в началото на месеца зрителите с изненада научиха, че Виктория и Маестрото са сключили брак в средата на юли, като са си казали заветното "да" на морска сватба, на която са присъствали най-близките им хора. Именно тогава стана ясно, че двамата са заедно от три години, но това е останало далече от медийното пространство, тъй като никой от тях не обича да разкрива подробности около личния си живот.

След като вече официално потвърди, че именно ръководителят на "Ку-Ку бенд" е човекът до нея, Готева открехва още малко вратата около личния си живот, споделяйки, че наред с дежурствата в нюзрума и воденето на новинарските емисии, успява да се посвети и на новата си страст, пианото, като именно съпругът й е човекът, който й преподава.

През годините и Евгени, и Виктория са казвали, че са работохолици и за всеки от тях кариерата е на преден план. В редица интервюта Маестрото е споделя, че за него е важно жената, с която ще бъде, да разбира любовта му към музиката и най-вече да му дава спокойствие у дома. Евгени Димитров е баща на три деца от три жени и има един брак зад гърба си, с певицата Мишел, с която се запознава в Консерваторията.