"Езикът е извор на недоразумения" - това гласи една от мъдрите мисли на Антоан дьо Сент-Екзюпери, която той приписва на образа на лисицата в най-известното си произведение, и по-точно "Малкият принц". Думите му, разбира се, са самата истина, която мнозина биха подкрепили, тъй като в живота си всеки поне веднъж е изпадал в неудобна ситуация, защото е бил криворазбран. В подобно недоразумение наскоро се озова един от почитателите на прекрасната Яна Маринова, чийто погрешно интерпретиран коментар под нейна снимка в социалната мрежа предизвика истинска война.

Неотдавна звездата от "Диви и щастливи" публикува в официалната си Facebook страница свой кадър, рекламиращ театрално представление с нейно участие, наречено "Куци ангели", което предстои да бъде поставено на 13 януари догодина в София. И макар под поста да се появиха безброй послания, едно от тях се открои от останалите, предизвиквайки гнева на потребителите в платформата, които мигновено скочиха срещу автора му, отправяйки към него сериозни критики.

Вижте снимки на Яна >>

"Бъди красива и мълчи", гласи написаното от мъжа, превърнало се в ябълка на раздора.

Само секунди по-късно буквално заваляха осъдителни коментари по негов адрес, изпълнени с най-различни обиди, обвиняващи го не само в злоба, но и лицемерие, понеже все пак е последвал страницата на актрисата. След редица оскърбления, които той понесе, накрая се включи и самата Яна.

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

"Ще бъда красива или грозна, когато и ако поискам. Също мога да бъда и зла. Особено, когато някой си въобразява, че може да ми казва какво да правя", обърна се към него тя, а думите ѝ бяха посрещнати с адмирации и бяха харесани от над четиристотин души.

Написаното от нея обаче накара мъжа, който преди това издържа стоически на клеветите, запазвайки мълчание, все пак да разясни какво точно е имал предвид.

Снимка: Facebook

"Това е заглавието на един готин филм от 1958г. с участието на Ален Делон и Жан-Пол Белмондо. Не исках да прозвучи сексистки-просто исках да кажа, че всички ви харесват и без това. Бъдете красива и не мълчете! Аз съм ваш фен", обясни той, с което вероятно накара голяма част от нападателите си да се засрамят.

"Е, нямаше как да знам - помислих, че е някой "умник" пак. Съжалявам, връщам си думите назад и си взимам бележка, че е по-важно първо да обичаме, а не първо да се съмняваме. Да ми е за урок", извини му се очарователната Яна, която по всяка вероятност е била подведена от всеобщата ярост.

Преди ден Маринова реши да спази новогодишната традиция, гласяща, че човек трябва да се освободи от емоционалния багаж, който носи, преди да премине към следващите 12 месеца. Тя разкри на своите последователи, че независимо как изглежда отстрани, животът на популярните лица не е толкова лесен, колкото всички предполагат.

"В този период от живота си, никога не си оставям време, за да се насладя на празниците, както бих желала... Не се гордея с това, напротив - споделям го с мъничко тъга и с пожелание да открия начин, как повече моменти в живота ми да бъдат хем с любовта и семейството, хем с работата. В чужбина това се получава донякъде, защото там човек, който бачка здраво винаги е оценен финансово и може да си позволи, и двете... Но.

Оценен с какво? Не искам да "успявам" с роли, които са ми скучни до болка. А с тези, които са точно като за мен, и ще ме излекуват от еднообразието и уеднаквяването, обзело почти целия западен свят.

Тоест, трябва да правим нещата по 250 пъти повече от другите хора и често жертваме много от обичаните неща, ако искаме да получим точно това, което желаем", написа тя друго свое изображение.