Кадрите, които преди няколко месеца Николета показа в предаването си, имаха за цел да заклеймят майчинските умения на Алисия. Скритата камера проследяваше как Валери Божинов-младши се вози на предната седалка на джипа на майка си без колан. Синът на Алисия бе показан на първия си учебен ден с коментар, че не е с нови обувки. Попфолк звездата е възмутена от материала и е решила да направи всичко възможно съдът да се произнесе по въпроса.

В интервю за сп. LOVE style певицата признава още, че с бащата на сина ѝ Валери Божинов вече се чуват всеки ден.  „Уточнихме недоразуменията и вече разговаряме като приятели, както трябва да бъде, тъй като имаме дете, което ще ни свързва цял живот”, разкрива изпълнителката.

Тя е в прекрасни отношения и с бившия си приятел – Ники Михайлов. „С него имаме специална връзка, защото преди всичко останало сме много добри приятели”, доверява Алисия. Споделя, че с вратаря дори мислили за брак и дете по време на дългогодишната си връзка и отрича да има нов мъж до себе си.