Снимки на Емилия като блондинка и брюнетка >>

Вижте снимки на Преслава >>
Тоалетите на Андреа >>

Преслава споделя пред списанието, че интересът към нея идва от славата, но печели мъжете с качествата си. Според нея не й върви в любовта, може би защото си пада „малко темерут”.

"Мисля, че погледът е първото, което привлича неудържимо всеки мъж. Не отричам, ча са ми правили комплименти, че съм красива, но най-често ми казват, че съм магнетична", казва Преслава и споделя, че когато харесва някой мъж обикновено е стеснителна - "Винаги чакам той да направи първата крачка, а аз се правя на луда".

„Мисля, че съм една от най-хубавите жени в България”, споделя Емилия и добавя - ""С тази визия, която съм постигнала, послението към всеки мъж е 'Ще се влюбиш'".

Блондинката печелела мъжете с естественост и спонтанност. Според Емилия сексът поддържа блясъка в очите на една жена. За да съблазни партньора си, тя залага на дантелени роклички, еротично бельо, ръкавици и високи ботуши.

Според Андреа тя грабва мъжете с разсъжденията си, с начина си на мислене. Това е и мнението на нейната половинка – боксьорът Кубрат Пулев, с когото са заедно още от времето на Теодора – истинското име на Андреа. Пред „Максимум” тя твърди , че сценичният й образ на освободена жена е само за имидж, в живота си тя е различна. Вкъщи съблазнява Кубрат с еротично бельо, жартиери или ефирни рокли „без нищо отдолу”...